14-07-2020

Bečićki "Mediteran" popunjen tokom praznika

U bečićkom hotelu “Mediteran” tokom vikenda i praznika bili su popunjeni skoro svi kapaciteti. Međutim, menadžment hotela je napravio sistem u kojem je došlo do promjene prioriteta poslovanja, navodi se u saopštenju.“Ozbiljno smo se bavili, na svim nivoima sistema, pripremama koje će nam omogućiti što efikasnije adaptiranje u novonastalim uslovima poslovanja. Svjesni smo da je cijeli svijet u nedoumici ali i da se mora pronaći način rada uz neprestani oprez za zdravlje gostiju. Menadžment hotela ulaže sve napore da očuva zdravlje kako gostiju tako i zaposlenih. Od samog dolaska gostiju, diskretnim barijerama, preciznim rasporedima u restoranima po spratovima i grupama, prilagođenim švedskim stolom i brojnim drugim detaljima vezano za bazene i plažu i cjelokupnu primjenu novih mjera”, kazao je menadžer u hotelu Rajko Loncović.

On ističe da su posebno obratili pažnju na reakciju gostiju i pažljivo pratili svaku sugestiiju jer i to može biti koristan uput:

“Sve povratne informacije od gostiju su pozitivne i dodatne mjere nijesu ugrozile ugođaj relaksiranog odmora i zabave. Ovo je za nas veliki ispit i početak i pokušavamo da predvidimo sve moguće scenarije. Pripremili smo posebne ponude i takođe imamo iznenadjenje za avgust. Domaći gost je to prepoznao i prethodnih dana popunio sve kapacitete. S obzirom na ovakav odziv ubrzano pripremamo otvaranje Akva parka, za ovaj vikend. Uskoro očekujemo i strane goste ali fokus nam je trenutno na adekvatnom prilagodjavanju novim uslovima i kako zaštiti svakog gosta.“

“Ni najmanje nije lako ali uspjeli smo da u prethodnom periodu sačuvamo i svih 150 radnih mjesta i računamo na uobičajeno sezonsko povećanje broja zaposlenih. Shvatili smo to kao zajednički izazov i zaposleni su uzvratili iskrenom zahvalnošću i većim osjećajem lojalnosti i pripadnosti kompaniji kao nečemu svome.

Želimo da istaknemo da prethodne dvije godine radimo tokom čitave godine i da u periodu od oktobra do maja imamo goste sa zapadnog tržišta i odlične su najave i za predstojeću zimu. Medjutim, pokušavamo stalnom koordinacijom sa partnerima i institucijama države da se najefikasnije prilagodimo i to realizujemo”, zaključio je Loncović.