Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti
Zabava, 07-08-2017

Budvanski bend Mazzom u fugazzu objavio drugi singl, u najavi prvi album

Budvanski bend Mazzom u fugazzu objavio je juče, 6. avgusta, na svom zvaničnom youtube kanalu spot za pjesmu Ka da te niko ne gleda.

Budvanski bend Mazzom u fugazzu objavio drugi singl, u najavi prvi album

Ovo je drugi objavljeni singl koji najavljuje naš prvi album pod nazivom Skriveni gradski fank, a čije objavljivanje je planirano za drugu polovinu ove godine.

Pjesma je snimljena u studiju M Sound u Podgorici kod Mihaila Mihe Radonjića, dok je spot snimila produkcijska kuća Mediatag iz Podgorice.

Snimanje spota su pomogli Turistička organizacija Opštine Budva kao i vlasnici i osoblje plaže Malaji na Jazu u Budvi.Bend Mazzom u fugazzu aktivno radi od 2015. godine iako su pojedini članovi međusobno sarađivali i radili na idejama koje će se kasnije razviti u autorske pjesme u studiju

Radio Katakomba u Budvi nekoliko godina prije formiranja stalne postave benda.

U drugoj polovini ove godine planirano je objavljivanje albuma prvijenca pod nazivom Skriveni gradski fank.

Bend je žanrovski šarolik, a pjesme na albumu se kreću – po uticajima koje crpe – od hip hopa, džeza, popa, fanka i roka, sve do žestokog gitarskog zvuka.

Možda je krosover prava riječ ukoliko bi neko insistirao na žanrovskoj odrednici.

Bend čine Bogdan Veljović – gitara, Đorđije Pajović – bubnjevi, Nemanja Đorđević – mc (tekstopisac i reper), Nebojša Ćulafić – klavijatura, gitara i vokal, Petar Šuković – bas gitara, Miroslav Karović – gitara i vokal.

Podijeli ovaj članak

Imate komentar?