Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti
Ekonomija, 24-04-2017

Crna Gora sa Srbijom u Dubaiju

Crna Gora u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i Ambasadom Crne Gore u Ujedinjenim arapskim emiratima prestavlja svoju ponudu, treću godinu zaredom, na Međunarodnom sajmu turizma Arabian Travel Market 2017 koji se održava u Dubaiju od 24. do 27.aprila.

Crna Gora sa Srbijom u Dubaiju

"Zajednički nastup na ovom sajmu je dogovoren u okviru regionalne saradnje za daleka tržišta, što se u praksi pokazalo kao model kojim se ostvaruju najbolji rezultati", ističu iz NTO CG.

Posjetioci crnogorskog štanda imaju priliku da kroz sastanke i promotivni materijal dobiju informacije o turističkoj ponudi Crne Gore za predstojeću sezonu.

"Primjetno je veliko interesovanje za izlete na najatraktivnijim destinacijama širom Crne Gore kao i za posjete sakralnim objektima. Pored toga ponuda aktivnog odmora privlači sve veću pažnju, pa ljubitelji netaknute prirode imaju priliku da se upoznaju sa prirodnim bogastvima, ponudom Nacionalnih parkova i brojnim mogućnostima za aktivan odmor u prirodi", navode u saopštenju NTO CG.

Crna Gora postaje sve interesantnija turistima sa tržišta UAE, a u prilog tome govore i najave najveće lowcost kompanije sa Bliskog Istoka, Flydubai, koja ove sezone planira uvođenje avio linije na relaciji Tivat-Dubai.

Rotacije će se obavljati u periodu od 23.juna do 25. septembra, dva puta nedeljno.

Podijeli ovaj članak

Imate komentar?