10-07-2018

Crnogorska spremna za dijalog o konkretnim prijedlozima za rješavanje krize budvanske vlasti

Na današnje saopštenje za javnost koalicije na vlasti u Budvi u kom se poziva Crnogorska da se uključi u vršenje vlasti, reagovao je predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske Miodrag Čučka. On je izjavio da je od konstituisanja ovog skupštinskog saziva Crnogorska u kontinuitetu pozivala predstavnike drugih političkih partija na stalni dijalog kako bi se bolje rješavali zajednički problemi građana Budve.

Crnogorska spremna za dijalog o konkretnim prijedlozima za rješavanje krize budvanske vlasti | Radio Televizija Budva

"Prijedlog koalicije na vlasti u Budvi razumijem kao pozitivni odgovor na naše inicijative i prijedloge da kroz dijalog dođemo do rješenja krize budvanske vlasti. Mi smo na okruglom stolu koji je nedavno organizovan u našim prostorijama u Budvi saopštili kako mi vidimo izlaz iz permanentne krize i tada smo jasno poručili da smo otvoreni za razgovor i o drugim i drugačijim prijedlozima. Danas želim jasno da kažem da smo spremni da čujemo konkretne prijedloge kolega iz koalicije koja je na vlasti u Budvi“, izjavio je Čučka.

Crnogorska poziva predstavnike vlasti na dijalog o konkretnim prijedlozima za rješavanje krize budvanske vlasti "Dijalog nema alternativu. U dijalogu može mnogo da se čuje i nauči, a kada smo suočeni sa problemima i krizom, dijalog je najbolji način da se taj problem ili kriza riješi“, zaključio je Čučka.