10-07-2019

Crnogorska u Budvi upozorila Carevića da su nužne promjene

Opštinski odbor Crnogorske jednoglasno je usvojio odluku kojom se upozorava predsjednik opštine Budva, koji vlast vrši saglasno koalicionom sporazumu sačinjenom između Crnogorske, Demokratske Crne Gore, DF i ostalih političkih subjekata, da u najkraćem mogućem roku vršenje izvršne vlasti u opštini Budva prilagodi Zakonu o lokalnoj samoupravi, Statutu opštine Budva, koalicionim sporazumu i programskim ciljevima svih konstituenata lokalne vlasti u Budvi, saopšteno je iz OO Crnogorske Budva.

Crnogorska u Budvi upozorila Carevića da su nužne promjene | Radio Televizija Budva

Kako navode, ukoliko predsjednik opštine ne uzme u obzir upozorenje Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi, Crnogorska zadržava pravo preispitivanja koalicionog sporazuma, što za posledicu može imati uskraćivanje povjerenja i podrške gospodinu Careviću.


"Opštinski odbor Crnogorske u Budvi je jednoglasan u odluci da ni po koju cijenu ne omogući da lokalnu vlast u Budvi ponovo vrše oni koje smo pobijedili 2016. godine. Crnogorska nikada nije bila i nikada neće biti stranka korumpiranih ljudi. Opštinski odbor Crnogorske ovlastio je Predsjedništvo budvanskog odbora da dalje postupa i odlučuje povodom ovog pitanja kako Predsjedništvo procijeni da treba", zaključuje se u saopštenju.