15-11-2018

Čučka: Kandidovaću se za potpredsjednika Crnogorske

Član Predsjedništva budvanskog odbora Crnogorske, Miodrag Čučka, najavio je danas kandidaturu za mjesto potpredsjednika stranke.

Čučka: Kandidovaću se za potpredsjednika Crnogorske | Radio Televizija Budva

„Četiri godine sam upravljao budvanskim odborom naše stranke. Za to vrijeme napravili smo dobar rezultat na izborima, a danas smo važan akter u funkcionisanju vlasti u Budvi. Rezultati našeg rada u Budvi su mi bili i povod i podsticaj da se na kongresu Crnogorske u januaru kandidujem za potpredsjednika“, izjavio je Čučka.

Statutom Crnogorske je predviđeno da se kongres kao najviši organ partije organizuje jednom godišnje, a sljedeći se planira za januar 2019. godine. Čučka je kandidaturu za potpredsjednika najavio neposredno nakon konsultacija koje je predsjednik Crnogorske, Vladimir Pavićević, obavio sa vrhom budvanskog odbora partije.

„Upravo su završene konsultacije koje su bile posvećene analizi odnosa u koaliciji nakon događaja kojima se obilježavala stogodišnjica oslobođenja Boke i ujedinjenja. Mi smo svoj stav o tome jasno saopštili dan nakon tog događaja i to je i dalje naš stav – za nas je ključno da opština Budva nema nikakve veze sa organizovanjem tog događaja, što su potvrdili i predstavnici drugih partija koje učestvuju u vlasti u Budvi“, izjavio je Čučka.

On je dodao da je predsjednik Crnogorske u Budvi, gospodin Vladimir Bulatović, najavio održavanje posebne sjednice Predsjedništva budvanskog odbora Crnogorske na kojoj bi se razgovaralo i o skupu koji je 7. novembra organizovan u Budvi i daljem radu koalicije koja je u Budvi na vlasti.