29-06-2020

Demokrate Budva: Mi danas branimo izbornu volju građana koji su rekli da vas više ne žele

Povodom saopštenja OO DPS Budva, OO Demokrate Budva su reagovali saopštenjem za javnost.


Foto: OO Demokrate Budva

Saopštenje prenosimo integralno:

Izgleda da se novinar u pokušaju, bivša uzdanica već zaboravljenog lidera DPS-a Budva Srđe Popovića, od skora novi državljanin Crne Gore, vratio u svoje jato namirisavši neku funkciju, pa makar i na mjeseci ipo. To vidimo po tome što su učestala saopštenja OO DPS Budva, a za ove četiri godine su uspjeli da napišu svega par saopštenja u kojima su isključivo obilovali kompleksi i frustracije, kao i ospesija Draganom Krapovićem.

No, on je kao i do sada samo još jedna neostvarena kreatura iz susjedne države, koja je čak uspijela i da učini par krivičnih djela laktajući se za mjesto pod budvanskim suncem, te nećemo trošiti riječi na njega.

Za razliku od 17 odbornika kidnapovane većine i njihovih šefova – Rašidovog šarlatana Divanovića, Suzane Pribilović i Predraga Jelušića, koji su utamničeni u vešeraju TN "Slovenska plaža", Krsto Radović je zadnjih dana itekako na suncu i vrlo mu prija. Kao slobodan građanin obavlja redovne poslovne aktivnosti, uživa na kafi sa prijateljima i građanima, a čak stigne da ode i na plažu.

Naravno, kao jedan od najzaslužnijih, bere i plodove rada lokalne uprave za ove četiri godine i sa posebnim ponosom otvara i kružne tokove i ulice, koje su dok ste vi vladali bili samo na predizbornim brošurama.

Za vas se to ne može reći. Sve što vi gledate zadnjih dana jesu lavirinti TN "Slovenske plaže", mjesečina koju vidite dok vas Lazovićeve policijske i parapolicijske jedinice šetaju i sele od tačke do tačke i šiš-miševi pećina i katakombi u kojima vas drže, pretpostavljamo u lancima. Na ulicu, na kafu, na plažu, na dnevnu svijetlost i suočenje sa građanima koje ste batinali, gušili u suzavcu i zaposlenima u Opštini Budva kojima ste obijali kancelarije i fioke ne vjerujemo da ćete moći u skorije vrijeme.

Možda jedino što vas koliko toliko može spasiti društvene osude vaših sugrađana jeste pravovremeno pokajanje i priznanje da ste oteti, kidnapovani i ucijenjeni od strane Mila Đukanovića i Duška Markovića. Ali djelimično, jer smo spremni da vam oprostimo sve što se Budvi priredili, ali ne i zaboravimo.

Konačno, ćutali ste četiri godine, a nakon iznošenja optužbi MANS-a protiv Marka Carevića niste postojali, ni vi ni vaši sadašnji partneri sa naknadnom pameću. Reagovale su samo Demokrate i pozvale gospodina Carevića da javnosti pojasni navode.

Vi ste tih dana molili istog gospodina Carevića da vašim članovima asfaltira ulice. Morate da znate da mi nećemo nikome izricati presude, samo ćemo tragati za istinom i činjenicama i na osnovu njih formirati svoje stavove i sve prijave nadležnim organima.

Sa gospodinom Carevićem i svih našim kolegama sa kojima smo četiri godine rukama razgrtali blato i kaljugu u koju ste vi Budvu uvalili vašim lopovlucima i kleptomanskom zavisnošću mi danas branimo izbornu volju građana koji su jasno rekli da vas više ne žele. I to ćemo raditi svakoga dana, svakog jutra, na suncu, na ulici, na pijaci, na plaži i svakom javnom mjestu gdje smo to radili i ovih dana i gdje su naši sugrađani koji to od nas i traže.

I naravno, itekako nam prija sunce, a vi ćete zaboraviti na taj osjećaj.