14-11-2017

DF DPS-u: Ko treba da se boji izbora u Budvi? Mi ili Vi?

Demokratski Front Budva uputio je odgovor na saopštenje Nikole Divanovića iz DPS-a, koje prenosimo u cjelosti.

DF DPS-u: Ko treba da se boji izbora u Budvi?  Mi ili Vi? | Radio Televizija Budva

Mi u Demokratskom Frontu Budve smatramo da najmanje prava da govore o bilo kakvom strahu imaju ljudi koji su do juče učestvovali u nezapamćenoj pohari našeg grada.

Podsjetićemo mlađane junoše koje pokušavaju da operu svoje biografije pričom o korupciji i kuknjavi, da niko od nas nije u međuvremenu ni pobjegao iz države, niti je po hitnom postupku promijenio državljanstvo.

Iza nas u prethodnom periodu stoje jasni rezultati. Pokazali smo i dokazali da nam je interes grada na prvom mjestu. I dok pipci vaše hobotnice iz dana u dan pokušavaju da nađu dobro utabane staze do džepova građana, najnoviji primjer je nelegalna naplata kompanije WTA koja je zloupotrebom preko mjenica naplatila 110 000 eura od Budvanskog vodovoda i kanalizacije, mi pokušavamo da saniramo štetu koju ste nanijeli i još uvijek nanosite Budvi i građanima.

Mi se izbora ne bojimo, niti se grčevito držimo funkcija kao što pokušavate predstaviti javnosti.

I uzalud pokušavate svoje prljave rabote da prikrijete pričom o antifašizmu. Da iole poznajete Budvu i njenu prošlost znali bi, ili bi se bar neko potrudio da vas upozna sa nevino stradalim žrtvama ovoga kraja tokom i neposredno nakon II svjetskog rata. No, vaš cilj i jeste da ne dozvolite ovom narodu da izađe iz ratnih rovova i da krene putem istinskog pomirenja i prosperiteta.

A da budemo iskreni, ako prestanemo da pričamo o 1941. i 1918. - onda moramo da razgovaramo o onome što se dešava danas. A danas imamo milionere u bjekstvu, korupcionaške ugovore koji nas opterećuju, milionske minuse u javnim preduzećima kojima ste vi gazdovali - dakle jednom riječju - imamo vas koji licemjerno i nadasve bezobrazno držite moralne pridike ljudima koji 24 sata dnevno pokušavaju da poprave ono što ste vi napravili. I znate šta je za vas jako loše? Mi u tome uspijevamo.

Ojadili ste grad, građane, opljačkali ste sve što je vrijedno - dakle logično pitanje na kraju - ko treba da se boji izbora u Budvi?

Mi ili Vi?