12-06-2015

Dobri uslovi za vožnju

Putevi u Crnoj Gori jutros su prohodni, a na sjeveru je vidljivost mjestimično smanjena, zbog jutarnje magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Iz Auto-moto saveza savjetuju opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu.

Na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Kolašin, u mjestu Bioče, režim saobraćaja promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, do završetka izgradnje pristupnog puta A4, za potebe izgradnje autoputa.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, u mjestu Markovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično za vozila od do deset tona.

Na putu Nikšić-Podgorica mijenja se režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog sanacije tunela Budoš.

Na magistralnom putu Mojkovac-Ribarevina u mjestu Slijepač most saobraćaj se, zbog radova, odvija jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-8, dionica Pljevlja-Gradac, saobraća se jednom trakom naizmjenično od sedam do 19 sati.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani, zbog sanacije klizišta lokaliteta Bać, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na dionici puta Rijeka Marsenica-Šekular saobraćaj za sve kategorije motornih vozila je obustavljen, a prema Šekularu će se saobraćati putem preko Lipovica.