08-09-2018

DPS: Bečić i Krapović u problemu, zato paniče

"Kada "dvojac bez kormilara" - lažnog magistra Bečića i lažnog moralistu Krapovića, dirnete u njihovo lažno poštenje podsjećajući ih na činjenice o kojima poslednjih dana bruji cijela Budva, oni momentalno počnu da bijesne: Razumijemo paniku i histeriju na vašoj polupodmornici bez kompasa, ali ćete ipak morati da se priberete i vratite na temu", navodi se u reagovanju DPS-a.

DPS: Bečić i Krapović u problemu, zato paniče | Radio Televizija Budva

"Vaše poslednje saopštenje potvrda je da ste zaista najveći intriganti i beskrupulozni mešetari na crnogorskoj političkoj sceni. Zato svi od vas bježe, shvatajući da tu nema ni politike, ni ideje, već samo praznog i vulgarnog vlastohleplja.

Na vašu žalost, pokušaj zamjene teza i plasiranje kleveta, neće vam pomoći da pobjegnete od odgovornosti. Moraćete kad-tad da date odgovore na pitanja koja vam postavljamo. Moraćete da položite građanima Budve račune za sve prevare koje ste napravili", ističe se u saopštenju DPS-a.

"Dakle, uzalud pokušavate da promijenite temu time što pitate za rješenja i procedure koju su javne i transparentne, i na koje ste već više puta dobili odgovore - jasne i precizne, iz institucija. Zato i jeste u problemu iz kojeg nastaje panika.

A već smo iz mnogobrojnih izbornih poraza vašeg lidera, naučili da kod njega panika ide sa histerijom. Uzalud liječite strah bukom, lažima i podmetanjima. To je psihologija kafane, koja je vama najbliža.

I na kraju, sve ono što ste kao vlast u protekle dvije godine uradili za grad je vidljivo golim okom i nije vrijedno pomena.
Sudeći po vašem saopštenju, izgleda da je Krapoviću jedino bilo bitno da u Opštinu Budva uđe na velika vrata, ali je sasvim izvjesno da će izaći na "mala"", zaključuju u DPS-u.