29-06-2020

DPS Budva: Carević i Radović u opasnosti da dobiju sunčanicu

"Pretjerano izlaganje jakom suncu, na ledini ispred zgrade Opštine Budva, očigledno nije prijalo Careviću i Radoviću koji i dalje zavaravaju sebe da su lokalni funkcioneri", navodi se u saopštenju OO DPS Budva.

DPS Budva: Carević i Radović u opasnosti da dobiju sunčanicu | Radio Televizija Budva

"Ruku na srce, u novoj cirkus ceremoniji takozvanog svečanog otvaranja ulice u Dubovici, najviše razloga za slavlje imao je niko drugi do Carević, koji je, gle čuda, bio podizvođač u ovom, kao i u svakom infrastrukturnom poslu dok je bio na čelu opštine", dodaje se u saopštenju.

"Najmanje što smo očekivali od grbaljskog umišljenog Njegoša, jeste da saopšti, koliki račun je njegova firma Carinvest ispostavila Opštini Budva, za pomenuti projekat. Naravno, nemamo iluziju da će nam sada, kao što nije ni ranije, reći koliko je novca zaradio od ovog posla", govori se u saopštenju.

"Šta tek da kažemo za usamljenog, i od svih ostavljenog Radovića, trik pitanje je da li će do kraja avgustovskog sunca ukapirati, na šta smo ga upozoravali gotovo mjesec dana. Da je izložen, potrošen i odbačen od strane funkcionera iz Podgorice, te da ga čeka postupak pred nadležnim institucijama", ističe se u saopštenju.

"Gospodo bivši, najdobronamjernije vam poručujemo da se sklonite sa sunca i prestanete da maltretirate Budvu i naše sugrađane. Nema razloga da brinete, mi ćemo u narednim danima jasno demistifikovati na koji način se radilo, odnosno džabalebarilo u Budvi, tokom prethodne tri i po godine", zaključuje se u saopštenju OO DPS Budva.