Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti
Politika, 11-10-2017

DPS Budva: Demokrate imitiraju svog nekadašnjeg idola Milana Kneževića

Demokrate imitiraju svog nekadašnjeg idola Milana Kneževića, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva.

DPS Budva: Demokrate imitiraju svog nekadašnjeg idola Milana Kneževića

Oni su reagovali na današnje saopštenje Demokratske Crne Gore u kome se između ostalog postavlja pitanje Svetozaru Maroviću, Milu Đukanovića i Dušku Markoviću, hoće li ići da posjete Miomira Mugošu.

"Gospodo Demagozi, koliko god u životu se neko trudio da bude nešto što nije, prije ili kasnije iz njega ispliva ono što on zaista jeste . U vašem slučaju to se ogleda u činjenici da koliko god pokušavali da se pokažete i obmanete građane kao perspektivna euroorjentisana politička grupacija, ovim saopštenjem ste se još jednom, po ko zna koji put, vratili u šinjel iz kojeg ste nastali. Vi ste ipak samo jedna mala grupa nacionalista iz Peđinog SNP, koja je sve činila da zatre ime Crne Gore 2006. godine, a koja do današnjeg dana pokušava da imitira svog davnašnjeg šefa Milana Kneževića. Kilo voća i tetrapak soka, naredbe iz Dubaia, braća Dalton i crna kutija prepoznatljiv su rukopis vašeg idejnog vođe. Ili je "vaš Aleksa,, zaboravio kako je nekada sa strahopoštovanjem stajao pored Kneževića strasno kličući Srđanu Miliću, čiju je partiju kasnije pocijepao i izdao. Bečića, ipak, na samom kraju podsjećamo na dvije stvari:

1) koliko god se divio svom tvorcu Kneževiću, mora napustiti njegov koncept govora, jer predstavlja samo lošu kopiju ionako užasnog originala i

2) koncept oceubistva se uvijek vraća kao bumerang, od čega Aleksa već uveliko strahuje. Doduše, opravdano, jer dobro zna šta o njemu misle i govore Krapović i Šepelj i ostala družina Alekse Žunjića", kazali su iz DPS Budva.

Podijeli ovaj članak

Imate komentar?