Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Društvo

20-04-2018

Muralom za ljepši grad

Sajam volonterizma, koji je u martu održan u TQ Plazi, rezultirao je dogovorom o realizaciji zajedničke akcije nazvane Eko fest, prvog vikenda u maju, tokom kojih bi muralom bilo oslikano betonsko korito Saičića potoka zajedno sa oba mosta.

20-04-2018

Nastavljena potraga za nestalim Podgoričaninom

Pripadnici uprave pomorske sigurnosti jutros oko 5 sati nastavili su potragu za 60-togodišnjim Podgoričaninom B.R. koji je preksinoć nestao u reonu Buljarice, kazao je za TVCG direktor Uprave pomorske sigurnosti, Safet Kočan.

20-04-2018

Međunarodni dan zaštite od buke

Danas se objeležava međunarodni dan zaštite od buke. Buka je zvuk koji se subjektivno doživljava kao preglasan, neugodan ili neočekivan.

20-04-2018

Danas toplo, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost u sjevernim predjelima.

20-04-2018

Podgorica: Pronađeno oko 60 kilograma odbačene marihuane

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja na pješačkoj stazi koja vodi iz Republike Albanije preko granične linije u Crnu Goru, pronašli odbačena tri džaka u kojima se nalazilo oko 60 kilograma marihuane.

19-04-2018

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a na sjeveru promjenljivo oblačno i uglavnom suvo vrijeme.

19-04-2018

Akcija čišćenja Slovenske plaže

Povodom Dana planete Zemlje iz JP za upravljanje morskim dobrom su u saradnji sa NVO Green Net-om, JPU "Ljubica Jovanovič Maše" i zaposlenima u komunalnom preduzeću, danas organizovali ekološku akciju čišćenja Slovenske plaže.

19-04-2018

Za dualno obrazovanje zainteresovano 150 poslodavaca

Za učešće u sistemu dualnog obrazovanja, u novoj školskoj godini, zainteresovano je 150 poslodavaca, kazao je ministar prosvjete Damir Šehović, navodeći da očekuje da će taj broj do početka upisa biti znatno veći.

19-04-2018

Predstava "Sudnji dan" na sceni u Petrovcu

U subotu, 21. aprila, JU "Grad teatar" nastavlja sa programom „Grad teatar – Crvena komuna“, koji realizuje u saradnji sa JU „Muzeji i galerije“, ovoga puta sa duodramom "Sudnji dan" Jugoslovenskog dramskog pozorišta iz Beograda.