Društvo

18-02-2019

Struja može da bude skoro besplatna

Ne postoji nijedan razlog da struja u Crnoj Gori poskupi, kazao je ekonomski analitičar Predrag Drecun i dodao da je struja danas ljudsko pravo, te da EPCG ne mora da ostvaruje profit.

18-02-2019

Danas sunčano, u Budvi do 19 stepeni

U Budvi će danas biti pretežno sunčano, sa najvišom dnevnom temperaturom do 19 stepeni, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

17-02-2019

Sjutra nastavak asfaltiranja

Sekretarijat za komunalno stambene poslove moli sve stanovnike ul. Beogradske na dionici od objekta Vile Park da uklone sjutra u jutarnjim časovima vozila sa kolovoza kako bi se nesmetano izveli pripremni radovi za planirano asfaltiranje.

16-02-2019

Osudili nastraj na direktora Radio Tivta

Sindikati medija Crne Gore i informativne, izdavačke i grafičke djelatnosti osudili su nastraj na direktora Radio Tivta, Dragana Popadića, navodeći da su sa zabrinutošću primili vijest o tom događaju.

16-02-2019

U planu ukidanje štampanja laboratorijskih nalaza

Fond za zdravstveno osiguranje počeo je projekat uvođenja laboratorijskog informacionog sistema i u opštim bolnicama, kako bi pacijenti mogli nalaze da pogledaju putem interneta na portalu za elektronsko zakazivanje www.ezdravlje.me ili aplikacije koju su instalirali na mobilnom telefonu.

15-02-2019

Budva dobija nove radare: Bezbjedniji bečićki bulevar

Do početka ljetnje turističke sezone Sekretarijat za komunalno stambene poslove Opštine Budva realizovaće značajan projekat koji će povećati bezbjednost svih učesnika u saobraćaju na bečićkom bulevaru. Naime, u saradnji sa saobraćajnom policijom na više mjesta će biti postavljeni radarski uređaji, očitavači brzine automobila.

15-02-2019

Obnovljen asfalt u Lazima poslije gotovo 40 godina

Sekretarijat za komunalno stambene poslove Opštine Budva započeo je danas asfaltiranje u naselju Lazi. Put u Lazima je bio u veoma lošem stanju, napravljen je daleke 1981. godine, a od tada se u njega ništa nije ulagalo.

15-02-2019

Očekuje nas period lijepog i sunčanog vremena

Od danas nas očekuje prestanak sjevernog vjetra i rast temperatura. Temperature koje sežu do čak 16 stepeni Celzijusovih i stabilno vrijeme pratiće nas do kraja sledeće nedelje.

15-02-2019

Neradnici Opštinu Budva koštali 5,6 miliona eura

Protiv 45 zaposlenih u lokalnoj upravi i javnim preduzećima biće pokrenut disciplinski postupak i raskinut ugovor o radu, jer duže vrijeme ne dolaze na posao. Taj problem naslijedili smo od stare vlasti, a u ekstremnim primjerima traje od 2005. godine, što je opštinsku kasu koštalo mnogo novca, kazao je za Pobjedu potpredsjednik Opštine Vladimir Bulatović.