Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Društvo

21-09-2017

Pretresi u Budvi, braća uhapšena zbog ubistva

Specijalno policijsko odjeljenje, u saradnji s kolegama iz specijalnih i drugih jedinica, uhapsilo je braću Iliju i Boška Pavlović nakon pretresa objekata u Budvi, u kojima je pronađena veća količina opreme, oružja i municije za koje nijesu izdate dozvole.

21-09-2017

Danas se obilježava Međunarodni dan mira

Širom svijeta 21. septembar se obilježava kao Međunarodni dan mira. Rezolucijom Ujedinjenih nacija iz 2001. godine, ovaj datum određen je za dan nenasilja i prekida neprijateljstava na globalnom nivou.

21-09-2017

Predstavnici renomiranih medija iz Njemačke u posjeti Crnoj Gori

Predstavnici najprestižnijih štampanih medija iz Njemačke borave u Crnoj Gori u organizaciji Nacionalne turističke organizacije, hotelskog kompleksa Aman Sveti Stefan, nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines, kompanije Porto Montenegro i lokalnih turističkih organizacija Budve i Kotora.

21-09-2017

AMSCG: Putevi klizavi

U Crnoj Gori jutros se saobraća po klizavim putevima, saopštili su iz Auto - moto saveza

21-09-2017

Danas promjenljivo, na jugu kiša

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a moguća je slaba kiša na krajnjem jugu u ranim jutarnjim satim.

20-09-2017

Delegacija Organizacije žena Crne Gore boravila u Kini

Na poziv Svekineske Federacije žena i Odjeljenja za međunarodne odnose Komunističke partije Kine, tročlana delegacija Organizacije žena Crne Gore je predstavljala Crnu Goru na Simpozijumu ženskih poslova Kine i zemalja istočne Evrope.

20-09-2017

Čep za život lijep

Novoformirana NVO „Čep za život lijep“ sa postavljanjem prve tri kutije u hotelima Palas, Mogren i Slovenska plaža, započinje akciju kojom želi da edukuje djecu i mlade i uključi sugrađane da tokom zime stvore naviku sakupljanja čepova, kojima bi se tokom ljetnje sezone priključili brojni turisti.

20-09-2017

Danas oblačno, povremeno kiša

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, a lokalno i pljuskovi praćeni grmljavinom.

19-09-2017

Od 1. oktobra lijek na recept i kod privatnika

Fond za zdravstveno osiguranje do kraja ove sedmice potpisaće ugovore sa 168 apoteka, pa će građani od 1. oktobra moći sa receptom da uzimaju ljekove u privatnim apotekama, saopštio je direktor Fonda Sead Čirgić.