Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Društvo

21-11-2017

CDPR: 50 godina aktivnosti u borbi protiv raka u Crnoj Gori

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa firmama Studio Mouse, Primodesign i Montenegro Metropolis Media, postavilo je plakat – poster „50 godina aktivnosti u borbi protiv raka u Crnoj Gori" na lokacijama na jugu Crne Gore gdje je to bilo moguće (Bar, Budva i Kotor).

20-11-2017

TOB predstavila novogodišnji program u Banja Luci

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je turističku ponudu budvanske rivijere sa akcentom na novogodišnji program na trgu ispred Starog grada na "Jesenjem sajmu" u Banja Luci u okviru 22. Međunarodnom sajma turizma i ugostiteljstva, koji se održao od 16. do 19. novembra.

18-11-2017

Danas oblačno i uglavnom suvo

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti malo do umjereno oblačno uz dosta sunčanih intervala, a na sjeveru pretežno oblačno i uglavnom suvo.

16-11-2017

JPMD: Završena konferencija projekta CoRE

Završna konferencija projekta „CoRE“, koji predstavlja EU/IPA prekogranični projekat sa temom "Istraživanje i podizanje svijesti u prevenciji zaštite okoline i uspostavljanje veće sigurnosti i mjera za zaštitu pomorskog dobra u prekograničnom području Republike Hrvatske i Crne Gore“, održana je juče u hotelu "Spledid" u Budvi.

15-11-2017

Od danas obavezna zimska oprema

Upotreba zimske opreme za sva motorna vozila biće obavezna u periodu od 15. novembra do 31. marta naredne godine, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

15-11-2017

Institucija Ombudsmana pozvala sve da prijave nasilje

U crnogorskom društvu postoji trend rasta različitih vidova nasilja, uključujući sve oblike nasilne komunikacije, smatraju u instituciji Zaštitnika ljudskih prava i sloboda, i poručuju da posljednji slučajevi predstavljaju jasan signal za uzbunu i poziv svima da prijave zločin.

14-11-2017

Medin: Ulama mi rekao da će morati nekog da ubije ako se Nemanji desi nešto

Pet svjedoka porodice Medin danas je dalo iskaz pred sudijom Višeg suda Vesnom Moštrokol. Brat nestalog Nemanje Medina Uroš kazao je da je više puta za vrijeme potrage razgovarao sa optuženim Vladimirom Ulamom, a da mu je on jednom prilikom kazao i da ne može da vjeruje da neko Nemanji može da naudi, a da će nekog morati da ubije ako mu se nešto desilo.

14-11-2017

JPMD u studijskoj posjeti Sloveniji

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je početkom novembra, a na poziv upravljača, organizovalo trodnevnu studijsku posjetu Krajinskom parku “Sečoveljske Soline” i Naravnom rezervatu “Škocjanski zatok” u Sloveniji.

11-11-2017

Ukida se konzilijum za magnetnu rezonancu

Konziljum za magnetnu rezonancu najvjerovatnije će biti ukinut nakon što je analiza pokazala da je nepotreban, s obzirom na to da više od 90 odsto pacijenata dobije odobrenje za ovu dijagnostičku metodu.

11-11-2017

Nove cijene ljekova na recept

Vlada je juče usvojila uredbu kojom se precizira cijena ljekova koji se već nalaze na listi, kao i medikamenata koji se prvi put stavljaju na nju.