Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Društvo

19-06-2018

Ruski gosti i ove godine najbrojniji u Budvi

Za naš grad je prošla turistička godina bila rekordna, a ako se već može suditi po prošlomjesečnoj posjeti turista, i ova sezona je počela sjajno, što daje razloga za zadovoljstvo i optimizam, kaže direktor Turističke organizacije Budve Mladen Franović.

19-06-2018

U Crnoj Gori se radi više nego u Srbiji

U Srbiji se u prosjeku radi 41 sat nedjeljno, a duže u okruženju rade Crnogorci i Makedonci, a manje se radi u Mađarskoj, Albaniji, Hrvatskoj i Rumuniji, pokazuju najnoviji podaci Međunarodne ogranizacije rada.

18-06-2018

Bike-sharing u Budvi?

Predstavnici Opštine Budva i italijanskog grada Kopertino održali su prošle sedmice sastanak u ovom gradu, povodom zajedničkog projekta održivog saobraćaja, odnosno uvođenje bike-sharing sistema koji je namijenjen kako turistima, tako i domicilnom stanovništvu jer doprinosi unapređenju kvaliteta života u gradskoj sredini.

18-06-2018

Počeo upis, u Budvi mjesta za 308 srednjoškolaca

Prijave za Konkurs za upis u prvi razred srednje škole podnose se od danas do 22. juna. Rang lista biće objavljena na oglasnoj tabli škole najkasnije do 26. juna, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

18-06-2018

Dio grada bez vode

Zbog neodložnih radova na vodovodnoj mreži, potrošači na potezu od "gornjeg" do "donjeg" bulevara u Budvi, neće imati vodu danas do 12 sati, saopštili su iz gradskog Vodovoda.

18-06-2018

U Budvi podnijeto 372 zahtjeva za legalizaciju objekata

Iz Ministarstva za održivi razvoj su podsjetili da će vlasnici objekata čija legalizacija nije prijavljena plaćati naknadu za korišćenje prostora po kvadratu od 0,5 do dva odsto od prosječne cijene građenja metra kvadratnog u Crnoj Gori, koja prema podacima Monstata za prošlu godinu iznosi 681 euro.

18-06-2018

MK Grupa: I dalje smo zainteresovani za Budvansku rivijeru

MK Grupa, biznismena Miodraga Kostića, još je zainteresovana da postane većinski vlasnik Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera i čeka kada će crnogorska Vlada odlučiti da raspiše tender za njenu privatizaciju, saopštio je izvršni direktor za hotelijerstvo, Nikola Avram.

18-06-2018

Kreativna radionica u Cadmus Cineplexu

Cadmus Cineplex poziva sve mališane u četvrtak, 21. juna, na kreativnu radionicu prije projekcije novog Disney​ crtanog filma "Neviđani 2".

18-06-2018

AMSCG: Povoljne vremenske prilike za vožnju

Na magistralnom putu M-2 dionica Paštrovačka gora - Virpazar, biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu geotehničkih istražnih radova.

18-06-2018

Poslijepodne moguća kiša

U Budvi će danas biti pretežno ili djelimično sunčano, dok je poslijepodne moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina.

16-06-2018

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom svjetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, Društvo dobrovoljnih davalaca krvi “Radivoje Pima” organizuje akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u četvrtak 21. juna, u prostorijama Opštinske organizacije Crvenog krsta Budva u periodu od 8 do 14 časova.

15-06-2018

TV Budva proslavlja 20 godina

15.06.1998. godine počeo je sa eksperimentalnim emitovanjem programa televizije Budva. U početku zamišljena kao lokalna mediteranska televizija sa ciljem da promoviše turizam i sve ljepote ovog kraja, ali i šire - danas, nakon punih 20 godina, zahvaljujući razvoju tehnologije postaje ozbiljna mala televizija čija gledanost nije ograničena samo na Budvu i okolinu.