Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Društvo

30-05-2017

Bez vode nekoliko naselja

Zbog radova koje u blizini hidrostanice Topliš izvode ekipe Elektrodistribucije i prekida u napajanju el ektričnom energijijom, potrošači u naseljima Topliš, Svinjišta, Prijevor, Seoce, Komoševina i Jaz, neće imati vodu danas do 14 sati.

29-05-2017

Kampanja Mjesec zaštite od požara

U okviru kampanje Mjesec zaštite od požara, predstavnici Direktorata za vanredne situacije i Službe zaštite i spašavanja Budva danas su dijelili flajere ispred Starog grada i razgovarali sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara.

29-05-2017

Zahvalnica penzionera za izuzetan doprinos i saradnju

Predsjednik i potpredsjednik Udruženja penzionera Budve, Niko Zec i Vojo Srzentić uručili su danas redakciji Radio Budve zahvalnicu za izuzetan doprinos i saradnju na rješavanju problema, kao i praćenju aktivnosti budvanskog Udruženja penzionera.

29-05-2017

Bez vode gornja zona Petrovca

Iz Vodovoda obavještavajau da zbog hitne sanacije na vodovodnoj mreži, potrošači u Petrovcu koji pripadaju tzv. Gornjoj zoni (naselja Rijeka Reževići, Krstac, Katun, Perazića do, Medin krš, Nerin kao i potrošači iznad autobuske stanice), neće imati vodu danas u vremenu do 17 h.

28-05-2017

Uspješan Brodet fest

Nastavljajući sa realizacijom autentičnih i atraktivnih manifestacija u periodu predsezone, Turistička organizacija Budve (TOB) je sinoć je u Pržnu organizovala 6. Brodet fest.

28-05-2017

TOB na Beogradskom Manifestu

Kampanja Uvijek drugačija Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTO CG) privukla je značajnu pažnju mnogobrojnih posjetilaca Beogradskog Manifesta, porodičnog festivala koji je od 26. do 28. maja održan na Kalemegdanu u Beogradu.

28-05-2017

Kampanja Mjesec zaštite od požara

U okviru kampanje Mjesec zaštite od požara, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe Zaštite i spašavanja, sjutra, 29. maja, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara u Budvi, na platou ispred Starog grada.

28-05-2017

Od 1. juna pojačan inspekcijski nadzor na Primorju

Pojačani inspekcijski nadzor u toku turističke sezone u cilju obezbjeđivanja kvalitetnije turističke ponude u svim segmentima, počeće da se sprovodi od četvrtka, 1. juna, i trajaće do 1. septembra, najavio je direktor Uprave za inspekcijske poslove Božidar Vuksanović.

27-05-2017

Zaprašivanje komaraca

Iz Komunalnog preduzeća obavještavaju građane da će danas, 27. maja, početi sa dezinsekcijom - zaprašivanjem odraslih formi komaraca sa zemlje na području cijele teritorije opštine Budva.

26-05-2017

CEMI: Najviše žalbi na supermarkete

Centar za monitoring i istraživanje je, putem aplikacije za zaštitu prava potrošača, od početka marta primio 60 validnih prijava građana od kojih se najveći broj odnosi na supermarkete, kazala je PR menadžer CEMI-ja Teodora Gilić sa kojom je razgovarala Danijela Benić.

26-05-2017

Đurić: Loša poslovna politika u Akademiji znanja

Zaposlenima u Akademiji znanja se duguju tri ipo zarade, a prema riječima v.d. direktorice Marije Đurić, loša poslovna politika ili nemogućnost naplate potraživanja u prethodnom periodu rezultirala je da društvo, koje treba da se finansira iz sopstvenih prihoda, bude neodrživo.