Društvo

20-11-2018

Jednim klikom provjerite uplaćuje li vam poslodavac doprinose i u kom iznosu

Poreska uprava i Fond PIO pokrenuće online aplikaciju „Uplaćuje li vaš poslodavac doprinose?“ i servis online provjere obrasca M4, bez posjete institucijama. Koliko će biti značajan ovaj servis pokazuje podatak da 100 najvećih dužnika u oktobru duguje za poreze i doprinose čak 67 miliona eura.

20-11-2018

Danas oblačno i kišovito

U Budvi će danas biti pretežno oblačno i kišovito, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom. Najviša dnevna temperatura od 8 do 19 stepeni.

19-11-2018

Ovo je razlog zbog kojeg vam se znoje ruke kada ste nervozni

Stojite ispred sobe za sastanke pred prezentaciju koju morate izlagati pred svojim šefom i saradnicima, nervozni ste jer je sastanak veoma važan i dlanovi vam se znoje. Poznat scenarij, zar ne? Prema riječima stručnjaka ovo je normalna reakcija na bilo koju stresnu situaciju.

19-11-2018

UP: Policija odmah reagovala povodom incidenta

Povodom vijesti koja je objavljena, a u kojoj je navedeno da je maloljetni D.P. napadnut u krugu JU SMŠ „Danilo Kiš“ u Budvi, iz Uprave policije (UP) navode da je policija odmah reagovala, a da su tri lica za koja se sumnja da su napala maloljetnika identifikovana i protiv njih podnijeta krivična prijava.

19-11-2018

U SMŠ "Danilo Kiš" došlo do teškog incidenta, napadnut maloljetnik

Kako TV Budva nezvanično saznaje, u utorak, 13. novembra u srednjoj mješovitoj školi Danilo Kiš došlo je do teškog incidenta. Naime, trojica mladića su uletjela u školsku učionicu jureći maloljetnog đaka te škole i naočigled profesora i učenika krenuli da tuku dječaka.

19-11-2018

Predstojeća zima donosi rekordno niske temperature

Naučnik NASA upozorava da nas čeka najstrašnije smrzavanje u modernoj istoriji i da će Zemlja biti u ledenom zagrljaju, jer Sunce ulazi u jedan od svojih minimuma donoseći rekordno niske temperature.

19-11-2018

Besplatno- informativno Reiki predavanje u srijedu

Besplatno- informativno Reiki predavanje, o osnovama ove drevne metode za oslobađanje stresa, punjenje pozitivnom energijom i pozitivnom uticaju na okruženje, održaće se u srijedu 21. novembra, sa početkom u 19:00h, u Hotelu Blue Star.

19-11-2018

Lov na naftu, udice o klin

Sezona lova na naftu i gas u crnogorskom podmorju počela je seizmičkim 3D istraživanjem broda "Polar empres" norveške kompanije "Šeravoter", koji će narednih mjesec i po suspendovati sve privredne ribarske aktivnosti na površini od oko 1.200 kilometara koja zahvata dio crnogorskih teritorijalnih voda i dijela epikontinentalnog pojasa.