Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Društvo

19-07-2018

Nezaposlenost u Boki najniža u Crnoj Gori

Stopa nezaposlenosti na prostoru Boke Kotorske iznosi 6,6 odsto, i najniža je u državi, što je posljedica uključivanja nezaposlenih u različite programe i mjere, koje sprovodi Zavod za zapošljavanje.

19-07-2018

Više hiljada stranaca nije predalo zahtjeve za legalizaciju

Više hiljada stranaca, vlasnika nelegalnih objekata u Crnoj Gori, naći će se u problemu jer nisu u zakonskom roku, do 16. jula, predali zahtjeve za legalizaciju. To znači da bi veliki broj stranih državljana, vlasnika nelegalnih objekata, među kojima je najviše Srba i Rusa mogli da ostanu i bez imovine.

19-07-2018

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

Do septembra se zabranjuje saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona na djelovima magistralnih puteva Bioče – Kolašin – Mojkovac, Podgorica – Sotonići – Petrovac, Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Tivat – Budva – Bar – Sukobin, kao i Podgorica - Cetinje – Budva.

18-07-2018

Grupa Most Wanted iz Budve plasirala novi spot

Grupa Most Wanted iz Budve trenutno radi na svom drugom albumu koji nosi naziv "O njoj". Do sada su uglavnom pisali o aktuelnim društvenim temama i trendovima, dok su pjesme na ovom albumu posvetili isključivo ženskoj populaciji.

18-07-2018

U saobraćajnoj nesreći u Bečićima poginuo mladić

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 00.45 časova u Bečićima poginuo je dvadesetpetogodišnji Miloš Vukomanović iz Srbije, a povrede opasne po život u ovoj nesreći zadobila je Snežana Rudinac (24), koja je takođe iz Srbije.

17-07-2018

CEDIS uložio 3,3 miliona u projekte na Luštici

Crnogorski elektrodistributivni sistem CEDIS do sada je na Luštici realizovao projekte vrijedne 3,3 miliona eura, a investicioni plan za sljedeću godinu podrazumijeva i rekonstrukciju trafostanice “Kumbor” čime će ulaganja u distributivnu mrežu i objekte na tom poluostrvu dostići pet miliona, saopšteno je Dnevnim novinama u toj kompaniji.

16-07-2018

Završen 18. po redu EXIT festival

Završen je 18. po redu EXIT festival sa posjetom od gotovo 200.000 posjetilaca koji su tokom četiri noći i dana prošli kroz festivalske kapije!

16-07-2018

Danas prijave za drugi upisni rok

Na Univerzitetu Crne Gore (UCG) danas se podnose prijave za drugi upisni rok, a mjesta ima za 773 studenta koji će se školovati besplatno.

16-07-2018

U Crnoj Gori se saobraća nesmetano

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je dobra, osim na pojedinim dionicama na sjeveru, gdje je smanjena zbog magle.