22-09-2019

Državni prvaci u prvoj pomoći na nagradnom putovanju

Ekipa prve pomoći Opštinske organizacije Crvenog krsta Budva nalaze se na nagradnom putovanju na Žabljaku.

Državni prvaci u prvoj pomoći na nagradnom putovanju | Radio Televizija Budva

Da podsjetimo, ova ekipa je osvojila je prvo mjesto i zlatni pehar u kategoriji podmlatka na 47. Državnom takmičenju ekipa Crvenog krsta Crne Gore.

Tim povodom, kompanija Mega promet na čelu sa Balšom Mitrovićem, donirala je sredstva za nagradno putovanje na Žabljak.

"Ponekad vas uspjeh zatekne. Ne zato što ne vjerujete u sebe, već zato što su oko vas jednako dobri. Posebno je zadovoljstvo i sreća kad se upravo među takvima nađete na tronu. Pehar je donijet kući kao kruna svih tih sramežljivih ali upornih koraka.

Dešava se da nakon toga sve se vrati u svoj stari ritam i da uspjeh ostane na polici kao svjedočanstvo. Međutim, zahvaljujući ljudima koji znaju koliko je važan podsticaj za takve nemale uspjehe, da je dovoljan samo mali vjetar u leđa pa da se razviju jedra kojima se osvajaju novi prostori, ovog puta naš uspjeh neće ostati nenagrađen", navodi se u saopštenju Opštinske organizacije Crvenog krsta Budva.


"Mega promet na čelu sa Balšom Mitrovićem se i ovog puta našao tik uz naša leđa i nagradio naše učesnike. U to ime donirano je 500 eura. Hvala što ste uz nas. Ovakve reakcije su obavezujuće i najveći podsticaj da nastavimo ka novim pobjedama", poručili su iz Crvenog krsta.