Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Ekonomija

18-09-2017

Od ponoći skuplje gorivo

Cijene goriva u Crnoj Gori od ponoći će biti veće dva do tri centa, saopšteno je agenciji Mina-business iz Ministarstva ekonomije.

18-09-2017

Sajam građevinarstva, energetike i voda na Jadranskom sajmu

Posredstvom specijalizovanih sajamskih platformi, na ove tri međunarodne sajamske manifestacije u Budvi, predstaviće se 118 direktnih i indirektnih izlagača iz 10 zemalja, ito:Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije,Bosne i Hercegovine, Republike Češke,Njemačke, Austrije, Italije i Albanije, saopšteno je iz Jadranskog sajma.

24-08-2017

Infofest od 24. do 30. septembra

Festival informatičkih dostignuća, Infofest 2017, održaće se od 24. do 30. septembra u hotelu Avala Resort&Villas u Budvi.

19-08-2017

Srbija procjenjuje svoju imovinu u CG

U posljednjih nekoliko dana institucije Republike Srbije traže procjenu svoje imovine u Crnoj Gori ili je nude pod zakup. Kako prenosi B92, Direkcija za imovinu Srbije objavila je oglas u kojem traži ovlašćenog procjenitelja za procjenu tržišne vrijednosti nepokretnosti Srbije, tačnije MUP-a, u Bečićima.

10-08-2017

NTO: Lijepi i pozitivni utisci turista najbolji odgovor na negativnu medijsku kampanju

Zemlje konkurenti u turizmu veoma često ne biraju sredstva da turistički talas što više zapljusne njihovu zemlju i zato je i prisutna i izvjesna antipropaganda, međutim uprkos tome crnogorski turizam se odvija blagom uzlaznom linijom i možemo sa puno optimizma gledati na ovogodišnju turističku sezonu, o čemu svjedoče i pozitivni rezultati ostvareni u prvom dijelu godine, navode iz NTO

04-08-2017

U Budvi skoro 70 hiljada turista

U Budvi boravi skoro 70 hiljada turista, većinom stranaca, što predstavlja 5% više u odnosu na prošlu godinu u istom periodu.

02-08-2017

Jonica: Podloga za dobru sezonu, izuzetno dobra predsezona

Ovogodišnja turistička sezona u hotelu Iberostar u Bečićima protiče na zadovoljstvo i turista i nas zaposlenih, posebno ako se uzme u obzir izuzetno dobra posjećenost u periodu predsezone kada je broj gostiju bio veći u odnosu na prošlu godinu u istom periodu, kazala je šefica prodaje Rajka Jonica.

02-08-2017

Morsko dobro: Poziv za zakup pristaništa i privezišta

U cilju uspostavljanja reda na pristaništima i privezištima duž crnogorskog primorja, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore objavilo je Poziv za javno nadmetanje za zakup pristaništa i privezišta, kojim je ponuđena 41 lokacija u opštinama Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva i Bar.

27-07-2017

Morsko dobro: Neophodna Strategija održivog upravljanja plažama u Crnoj Gori

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Predrag Jelušić i predstavnik Konzorcijuma koji čine Hotelsko i destinacijsko savjetovanje iz Zagreba, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Urbanistički institut Hrvatske d.o.o. Zagreb i Proficiscor d.o.o. Zagreb, potpisali su Ugovor o izradi Strategije održivog upravljanja plažama u Crnoj Gori.

27-07-2017

Poštanska uputnica za prijem i slanje novca u inostranstvo

Međunarodna poštanska uputnica je najnoviji poštanski servis preko kojeg se šalje i prima novac iz inostranstva, istakla je direktorica Regionalnog centra pošta Budva Novka Raspopović u razgovoru sa Aleksandrom Pavićević.