06-09-2017

Fešta u Rafailovićima odložena za 14. septembar

Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova za vikend, manifestacija "Fešta na plaži" u Rafailovićima održaće se u četvrtak, 14. septembra, saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.

Fešta u Rafailovićima odložena za 14. septembar | Radio Televizija Budva

Manifestacija "Fešta na plaži", u organizaciji MZ Bečići, pod pokroviteljstvom lokalnih ugostitelja i Turističke organizacije opštine Budva, prvi put se organizuje u Rafailovićima.

Cjelodnevni program u okviru kojeg će gosti i mještani besplatno degustirati vina i lokalne poslastice, obogatiće i defile i koncert Gradske muzike Budve, koncert klape “Trio Gušt” i za kraj programa, nastup popularnog rock benda – “Neverne bebe”.

"Koncerti će biti održani na plutajućoj bini - trajektu, kako bi svi posjetioci sa plaže ili lokalnih restorana i kafića mogli da uživaju u programu. Posebno interesantan dio večeri predstavljaće defile ukrašenih barki, koji će na pravi način izraziti duh ovog autentičkog ribarskog mjesta", navodi se u saopštenju.

Cilj organizacije manifestacije, kako se dodaje, koja ima tendenciju da postane tradicionalna, jeste da se početkom septembra privuče što veći broj gostiju u jedan od najljepših djelova budvanske rivijere i da se njihov boravak učini što sadržajnijim, "prije svega zahvaljujući tradicionalnom gostoprimstvu stanovništva".

"Pozivamo sve građane i goste Budve da budu dio “Fešte na plaži”, koja i nezvanično zatvara niz ljetnjih turističkih manifestacija", saopšteno je iz TOB-a.