17-04-2014

Gojković: Imamo talentovanu generaciju!

Kadetska reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 1999. godine i mlađi, koju predvodi selektor Vladimir Gojković, u četvrtak protiv Italije otvaraju turnir "4 nacije" u Trstu.

Gojković: Imamo talentovanu generaciju! | Radio Televizija Budva

Pored ove dvije selekcije, na izuzetno jakom takmičenju nastupiće još Hrvatska i Srbija.

"Prošle godine je bila starija generacija, i iz ove je, u tu selekciju, bilo uključeno sedam - osam vaterpolista, koji bi trebalo da budu nosioci igre. Priključili smo ostatak reprezentativaca, koji mislimo da je kvalitetan. Radili su dobro, fizički su dosta dobro spremni, i mislim da imamo talentovanu generaciju. Prošle godine smo sa, starijom generacijom, bili prvi na ovom turniru, kasnije u Beogradu, na još jačem turniru, uzeli smo drugo mjesto. Mislim da bi ova generacija mogla da napravi nešto slično. Ovo je odlična provjera za veliki ljetnji turnir u Beogradu gdje će učestvovati deset najjačih reprezentacija", kazao je Gojković.

Pored selektora Gojkovića, u ovoj reprezentaciji angažovani su još Nenad Vukanić i Aleksandar Aleksić. Meč se igra od 18 sati i 15 minuta. Za petak je zakazan duel sa Srbijom od 16 sati i 30 minuta, a u posljednjem kolu u subotu od 9 sati igraćemo sa Hrvatskom.