23-09-2020

Gvozdenović: Radulović itekako ima o čemu da brine

"Raduloviću, iznenađuje me Vaša naprasna briga za zaposlene u Opštini Budva, jer bi više trebalo da vas brinu radnici u JP “Parking servis”, čiji ste do skoro bili predsjednik Odbora direktora", navodi u reagovanju odbornik DPS Budva, Ivo Gvozdenović, na saopštenje odbornika Demokratske Crne Gore Milivoja Radulovića.


Nenamjenskim trošenjem više stotina hiljada eura na koje je, kako ističe
Radulović stavio potpis, doveo je u pitanje funkcionisanje ovog preduzeća i isplate zarada zaposlenima.

"Pa se čudim čemu vaša briga za radnike opštine, kada ste pokazali ovoliku nebrigu u svom kolektivu.
Iznijeli ste popriličan broj neistina o mom angažmanu u Opštini Budva, te o navodnim neodlascima na ročišta za koja sam bio zadužen, a kojima sam uvijek bez izuzetka prisustvovao i branio i štitio imovinu opštine. To je činjenica koju će, siguran sam, potvrditi i sve moje bivše kolege", kazao je Gvozdenović, dodajući da je jako bitno, i to što je u zgradu Opštine, kako kaže, isključivo ulazio kroz vrata, nikad kroz prozor.

"Shvatam da ste bili u problemu da napišete prethodno saopštenje jer pri nepočinstvima vas i vaših najbližih političkih saradnika, teško je mene optuživati za bilo šta slično. Nijesam ja nenamjenski trošio novac, nijesam ja partijski zapošljavao, nijesam ja svojevremeno bio najveći divlji graditelj u Budvi, nijesam ja bio perač ruskih para, nijesam ja skidao patike turistima po Slovenskoj plaži i nijesam ja privođen kao maloljetno lice. Raduloviću, nijesam ja besplatno, to jest na štetu preduzeća i građana dijelio propusnice za parking svojim simpatizerima i rođacima", navodi u saopštenju.

Gvozdenivića, kako ističe, najviše od svega čudi Radulovićeva konstatacija da mu ljudi u njegovom Petrovcu ne nazivaju dobar dan.

"Očigledno da ne poznajete mene a sigurno ni građane Petrovca. Sigurno da vam smeta izborni rezultat u Petrovcu. Tu vam ništa ne mogu, građani Petrovca najbolje znaju ko je kakav i prema tome su dali svoju podršku na izborima. Shvatam da o politici ne znate mnogo, te da sve želite svesti na lični odnos, ali vas molim Raduloviću da u buduće ne širite razne laži, iako se od vaše partije i ne očekuje drugo”, zaključuje Gvozdenović.