03-12-2015

Komercijalna banka AD Budva: Dodjela Godišnje nagrade “Rastemo zajedno”

Komercijalna banka AD Budva će treću godinu zaredom dodijeliti Godišnju nagradu „Rastemo zajedno“ najtalentovanijim učenicima i učenicama osnovnih škola u Crnoj Gori. Svečana dodjela nagrada biće organizovana u hotelu „Podgorica“ u četvrtak, 3. decembra u 12h.

Komercijalna banka AD Budva: Dodjela Godišnje nagrade “Rastemo zajedno” | Radio Televizija Budva

Od ukupno 163 kontaktirane osnovne škole u Crnoj Gori, selekciona komisija je odabrala osnovce koji su u proteklom periodu ostvarili sjajne rezultate na brojnim državnim i međunarodnim takmičenjima iz oblastima nauke, umjetnosti i sporta. Broj prijava je iz godinu sve veći, a ove godine za nagradu je apliciralo je čak 132 osnovaca. Kandidati/tkinje su dostavljali relevantne dokaze o njihovim postignućima u pomenutim oblastima, kao i preporuke trenera, predavača i mentora.

Komisija u sastavu: Vladimir Bulatović, Ivana Borović, Jelena Rađenović, Zoran Kalezić, Maja Imšir, Sandra Vujović, a kojom je predsjedavala Marija Perović, odlučila je da Godišnju nagradu „Rastemo zajedno" za 2015. godinu dodijeli sljedećim kandidatima:

* Zvezdana Gojković, OŠ “Oktoih“ (Podgorica)
* Iskra Zeković, OŠ “Njegoš” (Cetinje)
* Marko Žižić, OŠ “Maksim Gorki” (Podgorica)
* Nađa Janković, OŠ “Njegoš” (Kotor)
* Tea Nikčević, OŠ “Maksim Gorki” (Podgorica)
* Bojan Prelević, OŠ “Štampar Makarije”(Podgorica)
* Jovan Kljajić, OŠ “Milorad Musa Burzan”(Podgorica)
* Gala Dulović, OŠ “Risto Manojlović” (Kolašin)
* Arijan Kočan, OŠ “Anto Đedović” (Bar)
* Lana Asija Dabović, OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša” (Budva)

Cilj Godišnje nagrade „Rastemo zajedno“ Komercijalne banke AD Budva će i u narednom periodu biti kontinuirano ohrabrivanje mlađih generacija na konstantno usavršavanje i postizanje zapaženih rezultata.

Program tokom svečanost dodjele nagrada vodiće poznati crnogorski glumački tandem Božo Zuber i Andrea Mugoša. Plakete i novčanu nagradu u iznosu od 500€ najuspješnijim osnovcima dodijeliće predstavnici Komercijalne banke AD Budva koji će govoriti i o samoj inicijativi.