Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije


DOO Sava Car raspisuje OGLAS za prijem u radni odnos jednog izvršioca, sa mjestom rada u Budvi, na radnom mjestu
KONTROLOR NA LINIJI TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA
Opširnije

Sve vijesti
Sve vijesti

Kultura

21-02-2018

Projekcija dokumentarnog filma "Kuće za svakoga"

Expedito i Kulturno zavičajno udruženje "Napredak" Gornja Lastva pozivaju u Kino Boka Kotor na projekciju dokumentarnog filma "Kuće za svakoga" o apartmanskim naseljima na španskoj obali.

20-02-2018

Promocija knjige putopisa Željana Rakele

JU Narodna biblioteka Budve u petak, 23. februara organizuje promociju knjige putopisa "300.000 kilometara motoavanture" splitskog autora Željana Rakele.

14-02-2018

Male morske pjesme i priče

NVO "Dramski studio Budva" i JU "Narodna biblioteka Budva" raspisuju konkurs za peti festival književnosti za djecu "Male morske pjesme i priče" za učenike osnovnih škola.

09-02-2018

Antička nekropola Budva

Prilikom kopanja temelja za izgradnju hotela ”Avala” (1936-1938) otkriveno je nekoliko grobova iz helenističkog i rimskog perioda u kojima je pronađen dragocjeni materijal – posebno zlatni i srebrni nakit, razne posude, staklo, keraamika, oružje.

04-02-2018

Otvorena izložba "Kulturni pejzaž budvanskog priobalja" u Tivtu

Dokumentarna izložba "Kulturni pejzaž budvanskog priobalja", autora arhitekte Slobodana – Boba Mitrovića iz Budve i arheologa i master menadžera u kulturi Dušana Medin iz Petrovca na Moru, kustosa JU Muzeji i galerije Budve – svečano je otvorena juče u galeriji čuvenog tivatskog ljetnjikovca Buća-Luković.

02-02-2018

Internacionalno veče klapa

Internacionalno veče klapa - Crna Gora 2018. biće odražano u organizaciji Centra za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore u subotu, 3.februara, u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović", sa početkom u 19 sati.