09-09-2019

Liješević: Nastavljamo sa akcijom obezbjeđivanja besplatnog ljetovanja za naš narod sa Kosova i Metohije

Prava Crna Gora dočekala je i petu porodicu sa Kosova i Metohije u sklopu akcije obezbjeđivanja besplatnog ljetovanja za djecu koja usled teških materijalnih okolnosti nisu imala mogućnost da borave na moru.

Liješević: Nastavljamo sa akcijom obezbjeđivanja besplatnog ljetovanja za naš narod sa Kosova i Metohije | Radio Televizija Budva

Kako navode u saopštenju Prave Crne Gore, predsjednik partije Marko Milačić je zajedno sa kolegama iz budvanske Prave Crne Aleksandrom Franetom i Lukom Liješevićem dočekao šestočlanu porodicu Nakalanić iz Velike Hoče i tom prilikom istakao:

"Prava Crna Gora ne zaboravlja naše sunarodnike koji žive u teškim okolnostima. Ovim aktivnostima, osim pomoći konkretnim porodicama, želimo da pošaljemo apel i drugim dobrim ljudima da se uključe u ovakve i slične aktivnosti. Glavi porodice Nakalamić, gospodinu Nebojši, ali i njegovoj ženi i četvorici sinova želim lijep boravak na našem primorju, uz želju da nam opet dođu i iduće godine", zaključio je Milačić.

Kordinator Prave Crne Gore u Budvi Aleksandar Franeta je istakao:

"Mi smo, kao što znate, maksimalno angažovani kad je u pitanju pomoć našim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji. Stoga, nakon pet porodica koje smo ugostili, već sada tokom septembra ćemo ugostiti još nekoliko porodica čija djeca nikada nisu bila na moru, i već smo u pregovorima sa određenim vlasnicima apartmana", istakao je Franeta.

Član IO Prave Crne Gore u Budvi Luka Liješević je istakao:

"Ovakve aktivnosti ne gledam sa političkog aspekta, već isključivo sa ljudskog. Ako neko smatra da je ovo vid političkog marketinga, ja im kažem - neka smatra. Da Bog da se cijeli svijet utrkivao ko će više da pomogne i učini dobrih dijela. Mi nastavljamo sa našom akcijom!", zaključio je Liješević.

Nakon obraćanja medijima predstavnici Prave Budve su uručili i poklone porodici Nakalanić.