Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti
Politika, 30-04-2018

LP Budva formira novi Opštinski Odbor

Liberalna partija Budve formiraće novi Opštinski Odbor. Novi odbor činiće dominantno mladi ljudi koji Budvi mogu donijeti novu vrijednost i čistu ponudu na političkoj sceni ovoga grada, saopštli su iz te partije.

LP Budva formira novi Opštinski Odbor

"Za vršioca dužnosti predsjednika Odbora imenovan je Slobodan Franeta, član predsjedništva LP, koji će u statutarnom roku oformiti novi Odbor koji će raditi na novom programu i ponuditi Budvi novi ekonomski pravac", navodi se u saopštenju PR službe LPCG.

Liberalna partija Budve u aktuelnoj političkoj postavci može biti najkvalitetnija politička ponuda na sceni što posebno prepoznaju mladi i oni građani koji Crnu Goru vide kao slobodno društvo i dio savremenog evropskog sistema vrijednosti, ekonomskih i političkih tokova.

U tom smislu, osvježeni budvanski odbor liberala biće od posebnog značaja za LP i osnaživanje liberalne ideje u Crnoj Gori. Poseban značaj daje činjenica da će u tom procesu Odbor voditi mladi i perspektivni naučni radnik, ekonomista i aktivista koji je ranije proglašen i za najboljeg studenta godine u Evropi u promociji ideje slobode, Slobodan Franeta sa timom iskusnih ljudi.

Iz te parije podsjećaju da je Predsjedništvo LP ranije uputilo preporuku Odboru o raskidu koalicionog sporazuma u Budvi i napuštanju postizborne koalicije i aktuelne lokalne vlasti, u najboljem interesu Opštine i građana u narednom periodu.

Podijeli ovaj članak

Imate komentar?