Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti
Društvo, 03-08-2017

Mijatović: Opet smo zabranili naplatu parkinga na Jazu i Crvenoj glavici, predsjednik Opštine upoznat sa problemom

Uprkos zabrani naplate parkinga na Jazu u utorak, već sledećeg dana situacija je bila ista, metalni lanac na putu prema plaži i mladići sa paragon blokovima. Kako su nas obavijestili naši sugrađani, ko je znao za zabranu Komunalne inspekcije i komunalne policije i zaprijetio pozivom, bio je pušten da uđe bez plaćanja, a ko nije znao, morao je da plati tri eura.

Mijatović: Opet smo zabranili naplatu parkinga na Jazu i Crvenoj glavici, predsjednik Opštine upoznat sa problemom

Službenici Komunalne inspekcije i komunalne policije su, po prijavi građana, danas ponovo izašli na lice mjesta gdje je ustanovljeno da se ponovo naplaćuje parking, iako im je to prije dva dana zabranjeno jer nijesu imali potrebnu dokumentaciju za tu djelatnost.

"Ni danas nijesu imali rješenje koje bi im omogućavalo da se bave izdavanjem parkinga, tako da su naši službenici ponovo uklonili lica koja su zatečena da naplaćuju parking i izrekli novčanu kaznu. Građanima i turistima je ponovo omogućen slobodan ulaz na plažu Jaz, odnosno bez plaćanja parkinga. Apsolutno niko nema nikakvu obavezu da plati parking, a ako se desi da neko to traži, neka pozovu nas i mi ćemo ponovo izaći i uraditi ono što je u našoj nadležnosti", kazao je načelnik Komunalne inspekcije i komunalne policije Aleksandar Mijatović za Radio Budvu.

Prema njegovim riječima identična situacija je i sa parkingom kod auto kampa Crvena glavica.

"Predsjednik Opštine je upoznat sa ovim problemom, ima sve informacije koje su mu potrebne za rješavanje i, nadam se, da će on to uskoro i uraditi", naglasio je Mijatović.

Broj dežurnog telefona na koji građani i turisti mogu prijaviti nepravilnosti, koje su u nadležnosti Komunalne policiije Opštine Budva, je 068 815 094.

Podijeli ovaj članak

Imate komentar?