04-09-2018

Milena Šoć direktorica Dnevnog centra

Odluka upravnog odbora Dnevnog centra koji je za direktoricu odabrao Milenu Šoć prihvaćena je na današnjoj sjednici. Odluka je usvojena jednoglasno, sa 31 glas ZA.

Milena Šoć  direktorica Dnevnog centra | Radio Televizija Budva

Ubrzo se očekuje i konkurs, koji će biti raspisan za ostala kadrovska rješenja.

Milena Šoć rođena je 19.07.1976. godine na Cetinje. Master i osnovne studije završila je na odsjeku psihologije u Novom Sadu. Još jedan magistarski rad odbranila je u Rimu na Univerzitetu "Roma tre" na Odsjeku za psihologiju.

Doktorat završava na Univerzitetu u Rimu "La sapienza".
Završila je obuku u kliničkoj hipnoterpaiji, kvalifikovani je hipnoterapeut na Univerzitetu u Tornotu,(Canada) "The mind instiut".

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović je kazao da je optimista, da bi Centar do kraja godine trebao da počne da radi u punom kapacitetu.

"Nadam se da će ta stvar biti dovedena u najkraćem mogućem roku do kraja i da će se ubrzo steći uslovi da se angažuju stručni ljudi u skladu sa sistematizacijom Dnevnog centra. Ja se nadam otvaranju ove ustanove i radu u punom kapacitetu od dana Opštine, 22. novembra pa nadalje", naveo je Predsjednik.

Podsjećamo, Odluka o osnivanju Javne ustanove "Dnevni centar" usvojena na sjednici Skupštine Opštine još u februaru 2014. godine. Dnevni centar nije opremljen za vrijeme bivše vlasti uprkos tome što je 2015. raspisan tender i izabran izvođač radova.

Proceduru je ubrzala nova gradska uprava, koja je i obećala da će Dnevni centar staviti u funkciju.