02-08-2020

Milik ide u klub koji ponudi najviše ili će na klupu

Predsjednik Napolija Aurelio De Laruentis je poručio da Arkadijuš Milik neće otići u bilo koji klub već isključivo u onaj koji ponudi najviše novca za poljskog fudbalera.


Foto: Francesco Pecoraro/Getty Images

Kako stoje stvari Arkadijuš Milik bi lako mogao da pređe u Juventus gdje ga želi Mauricio Sari. Ovaj trener i poljski napadač bi tako ponovo zajedno sarađivali s obzirom na to da su bili zajedno upravo u Napoliju.

Miliku ugovor ističe na kraju naredne sezone pa bi Juve želio da ga dovede za nešto manje novca nego što je realna vrijednost igrača na tržištu.

"Milik je uvijek na tržištu. Od kada ga poznajem tražim mu da produži ugovor. Samo me gleda i ne odgovara. U tom trenutku moraš da prihvatiš da on mora da ode", rekao je De Laurentis za Skaj dodavši da zna kako će prodati Arkadijuša.

"Milik će ići onome ko ponudi najviše, jer nema popusta bilo kome. Ako ne bude tako on rizikuje da ostane u Napoliju i da sjedi na klupi", rekao je predsjednik Napolija.

Poljak vjerovatno nikako neće sebi smjeti da dopusti praznu sezonu jer slijedi Evropsko prvenstvo 2021. godine. Inače Napoli za ovog napadača traži 50 miliona eura, a uz Juventus za njega je zainteresovan i Totenhem. Milik je u Napoliju od 2016. kada je stigao iz Ajaksa a u ovoj sezni je dao 14 golova na 34 meča u svim takmičenjima.


Izvor: Sport klub