05-04-2020

Mjesec je potajno prosio, a ona ga uopšte nije registrovala

Jedan vrlo kreativan momak tajno je "prosio" svoju djevojku cijelih mjesec dana prije nego što je napokon i direktno zaprosio. Edi Okoro kupio je dijamantni prsten početkom ove godine kako bi zaprosio svoju djevojku Keli, ali nije htio pretjerano da žuri.


Foto: Facebook

Dok je čekao pravi trenutak, odlučio je zabilježiti situacije u kojima joj je prsten doslovno držao pred očima, a ona nije imala pojma, piše FEMAIL.


Foto: Facebook

"Oni koji su prošli kroz prosidbu znaju da se to treba napraviti na originalan način koji govori nešto o tome kakav ste zapravo par i kakva ste osoba", poručio je Edi.

"Neki planiraju, maštovit obrok, romantično putovanje ili zaprose djevojku velikim transparentnom. To tako nisam mogao uraditi, jer moja djevojka zna da ja nikad ništa ne planiram. Uglavnom reagujem spontano i improvizujem", dodaje maštoviti momak.


Foto: Facebook

Edi je znao da će ga djevojka odmah "skontati", ako ne smisli plan unaprijed. Zbog toga je prsten nosio svuda sa sobom i čekao da se pojavi najbolji trenutak za prosidbu, koji će njegova djevojka pamtiti do kraja života.

"Nakon skoro mjesec čekanja, sjedio sam na krevetu i vidio se prsten, a Keli me skoro uhvatila kako gledam u njega. Tad mi se javila ideja da trebam dokumentirati te trenutke čekanja", govori Edi.


Foto: Facebook

Tako je počeo fotografisati te trenutke, a jedan od prvih bio je dok je njegova djevojka kupovala nešto u prodavnici okrenuta leđima.


Foto: Facebook

Zatim joj je prsten stavio na ruku dok je spavala. Ideja je bila da fotografiše što više trenutaka, dok djevojka već jednom ne shvati šta se događa.


Foto: Facebook

Četiri sedmice je igrao igru, dok konačno nije stigao pravi trenutak. Otkrio je samo to da je Keli pristala i da nije uhvaćen prije vremena.

Izvor: Dnevni Avaz