02-09-2014

Najsmješnije stvari koje su žene izgovorile na porođaju

Poznata je stvar da porođaj može da izvuče iz žena nešto za šta nisu vjerovale da imaju u sebi.

Najsmješnije stvari koje su žene izgovorile na porođaju | Radio Televizija Budva

Bilo da psuju i proklinju svoje muževe, ljekare ili sebe, iskustvo porođaja je nešto sa čim svaka majka može da se poistovijeti i saosjeća, piše Dejli mejl.

Redit je, prenosi B92, pitao doktore i sestre da podijele svoja iskustva sa majkama koje su se porođale i koje su to čudne ili smiješne stvari koje izgovaraju (ili vrište) dok se porađaju...

Od 3.000 smiješnih komentara, izdvajamo vam neke najzanimljivije.

"Kada je moj brat rođen, morali su forcepsom da ga izvlače. Kada je moja majka to vidjela, vrištala je: TO SU VILJUŠKE ZA SALATU. NEĆETE TO STAVLJATI U MENE."

"Porođaj moje mame je trajao kratko. Od početka pa do mog rođenja prošlo je svega sat vremena. To znači da je osjetila najslabiji i najjači bol bez mnogo prilagođavanja. Kada je moj otac vozio do bolnice, stao je da sipa benzin. Baš tada se pojavio čovjek u kolicima i zamolio ga da mu kupi cigarete jer ulazak nije bio prilagođen za kolica. Moja mama se nagla na prozor i drala se: NE POMAŽI INVALIDU."

"Kada je moja mama vidjela brata kome su odmah po rođenju glava i lice bili deformisani od porođaja, rekla je: Ne! Vratite ga nazad!"

"Pacijentkinja je bila sasvim otvorena, počela je da gura i onda se predomislila. Rekla je: Neću ovo, idem kući. A onda je pokušala da siđe s porođajnog stola".

"Moja žena mi je rekla, ali onako demonskim glasom: Donesi bolje kockice leda, ove su odvratne. Ne znam šta im je falilo, ali sam otrčao i donio joj punu čašu novih."

"Bila sam pod ljekovima tada, iskreno zahvalna zbog toga, a pritom su mi se jela rebarca s roštilja između kontrakcija. I molila sam muža riječima: Hajde, dragi, sestre nikada neće saznati. Iako su stajale na metar i po od nas".