23-01-2019

Od početka godine izdato 150 propusnica za zonu Starog grada

Od početka izdvanja parking propusnica, tačnije od 15. decembra prošle godine pa do sada, Parking servis je građanima Budve izdao više od 900 propusnica, od čega 150 za zonu Starog grada.

Od početka godine izdato 150 propusnica za zonu Starog grada | Radio Televizija Budva

Rok za predaju zahtjeva za dobijanje parking propusnica za ovu godinu potpuno je otvoren i nema vremenskog ograničenja, kao što je to bio slučaj ranijih godina, kazala je gostujući u programu Radio Budve PR preduzeća Parking servisa, Verica Kaljević.

Ona je podsjetila, da u saradnji sa Opštinom Budva, propusnice za osobe sa ivaliditetom se izdaju po osnovu rjesenja izdatog od strane Sekretarijata za stambeno komunalne poslove na ime lica za koje se izdaje propusnica.

"Ovaj broj izdatih propusnica pokazuje da interesovanje naših građana za njh postoji, kao i to da mogu udobrno da koriste parking prostor, te da ne stvaramo gužvu na ulicaama i probleme u saobraćaju, kako građani ne bi plaćali kazne i penale za neoravilno parkiranje, jer sada imaju sve elemente za udobno parkiranje", istakla je Kaljević.

Ona je kazala da je najveće interesovanje za parkirališta kod Crvenog krsta i kod Srednje škole, čime je potvrđeno da su bila neophona ta nova parkrališta.