24-10-2019

Opštinski Odbor PzP-a Budva bogatiji za 20 članova

Opštinski odbor Pokreta za promjene Budva bogatiji je za dvadeset novih članova koji su odboru prišli samo u toku prethodna tri dana, saopšteno je iz OO PzP Budva.

Opštinski Odbor PzP-a Budva bogatiji za 20 članova | Radio Televizija Budva

"Cijeneći rad PZP-a na lokalnom nivou, ali i aktivnosti predsjednika OO PzP Budva, Nikole Vučićevića, ponosni smo što su nam novi članovi pružili povjerenje", ističu u saopštenju.

Svakako, jedan od glavnih razloga, kako navode, zbog kojih je povećan intenzitet rasta članstva u PzP Budva je i beskompromisna borba predsjednika partije Nebojše Medojevića, ali i najnoviji politički progon koji se ovih dana vrši nad njim od strane posrnulog i korumpiranog tužilaštva.

"Činjenica je da ovakvi opasni i bolesni pokušaji GST-a Milivoja Katnića, koji je u javnosti prepoznat samo kao buzdovan porodice Đukanović, a koji oni koriste za obračun sa neistomišljenicima, u građanima Budve budi inat za otporom i borbom. A ovo iz razloga što mi u Budvi najbolje znamo kako izgleda kada se kriminalna banda obučena u partijske dresove, demontira i pobijedi na lokalu, što smo pokazali na poslednjim lokalnim izborima, a ubrzo ćemo to i ponoviti na narednim", ističu u PzP Budva, dodajući da najnovije afere koje su uzdrmale javnost, a koje u kontinuitetu iznosi VIP insajder dr Duško Knežević, samo su potvrdile ono što su Nebojša Medojević, ali i PzP i DF govorili i ukazivali godinama unazad.


"Zato građanima, koji svjedoče ovom moralnom, pravnom, pa ekonomskom i svakom drugom posrnuću ovog režima, ne preostaje ništa drugo, nego da se priključuju PzP-u i DF-u, kako bi zajedno uspjeli da zaustavimo totalni raspad sistema, a koji je u poslednje vrijeme najviše prouzrokovan šizofrenim konstrukcijama GST-a Milivoja Katnića, koji je glavni akter pravnog genocida u Crnoj Gori i gaženja Ustava. Zato još jednom ističemo da smo ponosni na naše sugrađane koji su pokazali hrabrost i učlanili se
u PzP, jer su zajedno sa nama svjesni, da je jedini način da Crna Gora ustane i oporavi se, pad diktatora Đukanovića i njegovog autokratskog režima", zaklkučuje se u saopštenju.