Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Politika

09-08-2018

Upravni sud poništio odluku ASK-a u slučaju Krapovića

Upravni sud Crne Gore poništio je odluku Agencije za podsticanje korupcije, koja je tvrdila da je predsjednik opštine Budva, Dragan Krapović, bio u sukobu interesa, odnosno da je prekršio Zakon o sprječavanju korupcije, kazao je član GO Demokrata, Nikola Rovčanin.

08-08-2018

Vuković: Pitanja za novo krilo vlasti u Budvi

Nakon samo dvije nedjelje od ulaska u Budvansku vlast, Crnogorska kaže da ima vidljive rezultate. „Depolitizacija, kadrovska rješenja, poboljšane života svih gradjana Budve“ samo su neka od obećanja Crnogorske u Budvi, medjutim, izgleda kao da se ne sjećaju da su iste te stvari njihove kolege iz vlasti davno obećale i već zaboravile, navodi se u saopštenju DPS-a.

07-08-2018

Ivanović: Vujović govori neistine

Ivan Ivanović, član OO DPS Budva i bivši direktor Mediteranskog sportskog centra, kazao je da predsjednik SO Budva Đorđije Vujović govori neistine, ističući da je dva puta poslao zahtjev za prisusuvo sjednici.

05-08-2018

Ivanović : Vlast u Budvi bez sluha za bilo koga

Član OO DPS Budva i bivši direktor Mediteranskog sportskog centra (MSC) Ivan Ivanović nakon održane redovne 17. sjednice Skupštine opštine Budva u petak poslao je sopštenje za medije u kom je prokomentarisao tačku dnevnog reda koja se odnosila na Mediteranski sportski centar i razlog predsjednika opštine za njegovom smjenom.

03-08-2018

Danas 17. sjednica SO Budva

Redovna 17. sjednica Skupštine opštine Budva zakazana je za danas, sa početkom u 10 časova, u velikoj sali Opštine Budva.

03-08-2018

Vladimir Bulatović novi potpredsjednik Opštine

Vladimir Bulatović, član Crnogorske partije, imenovan je danas za potpredsjednika Opštine Budva. To je ranije predviđeno Sporazumom o postizbornoj koalicionoj saradnji koji je potpisan između te stranke i koalicije na vlasti.

02-08-2018

Prava Crna Gora: Vrijeme da Stanković i Veljović pokažu odgovornost

Uprava policije je potvrdila informaciju Prave Crne Gore, da je navodno štićena ličnost u budvanskoj diskoteci „Top Hil“ zapravo sin VDT-a Aleksa Stanković, ali istovremeno ne demantujući da za ovo ne postoji valjana odluka Vlade, odnosno zakonski osnov za ovakvo ponašanje prema državnim resursima, a naročito ne moralni osnov da građani Crne Gore finansiraju noćne provode tatinih sinova, naveli su iz Prave Crne Gore

01-08-2018

Danas sunčano i veoma toplo

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

30-07-2018

Vozilom Vlade u noćni provod po Budvi

Službeni automobil marke "mercedes E280" registarskih oznaka PG-CG200 fotografisan je 27. jula, poslije ponoći ispred budvanske diskoteke Top Hill, a u Pravoj Crnoj Gori ovo smatraju klasičnim primjerom zloupotrebe državnih resursa.

29-07-2018

DPS SDP-u: Samo vi nemojte braniti Budvu

Za razliku od naših bivših koalicionih partnera, koji su sa nama zajedno “živjeli” punih 18 godina na vlasti, mi danas u Budvi nijesmo spremni na licemjerje kojim “pokajnik” pokušava da se iskupi za svoje političko konvertitstvo, konstantovano je iz DPS-a nakon izjave SDP-a da budvanski DPS ne može dijeliti lekcije o moralu.

29-07-2018

SDP: U politici sve moguće, pa i da budvanski DPS dijeli moralne lekcije

U crnogorskoj politici je očigledno sve moguće pa i da budvanski DPS dijeli političke, razvojne i moralne lekcije i da baš oni govore o nečijim političkim pritiscima, zloupotrebama i mnogo čemu drugom, saopštili su iz Socijaldemokratske partije nakon što su iz DPS poručili lideru te partije Ranku Krivokapiću da da ne prijeti pozajmljenim potpisima.

28-07-2018

DPS: Krivokapić da ne prijeti pozajmljenim potpisima

"Jučerašnji performans lidera SDP-a Ranka Krivokapića u crnogorskoj Skupštini, najbolje se može sagledati kroz dvije teze koje je tom prilikom sam izrekao. Izgleda da je, nakon poslednjih trauma sa predsjedničkih i lokalnih izbora, potpuno dezorjentisanom lideru stranke u nestajanju teško da prihvati činjenice i pronađe način da dostojanstveno nastavi svoj politički put, kakav god on bio", navode iz OO DPS Budva.

27-07-2018

Bulatović umjesto Markovića

Dosadašnje mjesto potpredsjednika Opštine Budva koje je pripadalo Veselinu Markoviću trebalo bi da preuzme član Crnogrske, Vladimir Bulatović.

26-07-2018

Zakazana 17. sjednica SO Budva

Redovna 17. sjednica Skupštine opštine Budva zakazana je za petak, 3. avgust, sa početkom u 10 časova, u velikoj sali Opštine Budva.

23-07-2018

Dr Bečić: Bečićima potrebni vrtić i osnovna škola

Odbornica Demokrata u SO Budva Dr Anđela Bečić u saopštenju za javnost navela je sve veći broj stanovnika i udaljenost od centra grada nameće veliku potrebu za izgradnjom vrtića i osnovne škole u Bečićima.