Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Politika

18-07-2017

Sastanak rukovodstava Budve i DF-a: Koalicija na vlasti sigurna

U Budvi je koalicija složena, nije lako komunicirati između konstituenata, ali mislimo da ćemo prevazići sve probleme i da ćemo ostvariti zajedničku funkciju, a to je kazniti bivšu lopovsku vlast za sve što je radila ovdje, rečeno je, između ostalog, na radnom sastanku predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića i lidera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića, Andrije Mandića i Milana Kneževića.

17-07-2017

OO GP URA: Ne dozvoliti "budvanizaciju" zaleđa Svetog Stefana i Miločerskog parka

Nakon najave da su HTP Miločer i kompanija Adritic properties predale Ministarstvu održivog razvoja i turizma (MORiT) zahtjev za gradnju u Miločerskom parku i zaleđu Svetog Stefana, OO GP URA smatra da je neophodno podsjetiti da je u avgustu mjesecu 2016. godine Skupština opštine Budva usvojila Deklaraciju o zaštiti Miločerskog parka i zaleđa Svetog Stefana, sa samo jednim glasom protiv i jednim uzdržanim odbornikom.

12-07-2017

Demokrate Džakoviću: Budvanski Drago Đurović

Nakon posljednjeg saopštenja odbornika Stevana Džakovića, u kojem je direktno napao Demokrate, ako je svjestan i broja i veličine neistina koje je u svom ataku na nas i na zdrav razum građana iznio, sa potpunom izvjesnošću se može reći - Drago Đurović je moralna gromada u odnosu na gospodina Džakovića, naveli su iz Kluba odbornika Demokrata u Skupštini opštine Budva.

12-07-2017

Džaković: Kada "ljuti" politički protivnici zaigraju u istom timu

Poslednja sjednica Skupština opštine Budva otkrila je dosada prikrivenu saradnju navodno "ljutih" političkih protivnika, sa jedne strane Demokrata, kao značajnog konstituenta aktuelne vlasti i sa druge strane, opozicione DPS-a i Crnogorske, saopštio je nezavisni odborniku Skupštini opštine Budva Stevan Džaković.

11-07-2017

DPS Budva: Prošlost ostavljamo za nama

Svako ko je radio izvan zakonskih okvira treba da snosi odgovornost i OO DPS Budva se ogradjuje od svih onih koji su svoje funkcije i mandate u prethodnom periodu zloupotrijebili i time nanijeli štetu metropoli crnogorskog turizma, saopštavaju iz budvanskog DPS-a.

11-07-2017

SD Budva: Agonija u Budvi se nastavlja

Svim političkim subjektima i građanima Budve je jasno da aktuelna vlast nema većinu u lokalnom parlamentu, što je bilo i očekivati s obzirom da vlast čine različite i nespojive partije, saopštavaju iz OO SD Budva.

11-07-2017

URA: Sačuvati budvansku vlast, probleme rješavati dogovorom

Građanski pokret URA smatra neodgovornim izazivanje bilo kakve krize i nestabilnosti u budvanskoj vlasti, u jeku turističke sezone i nakon svega sedam mjeseci pokušavanja da se saniraju ogromni naslijeđeni problemi, koje je za sobom ostavila prethodna vlast Demokratske partije socijalista (DPS), oličena u tadašnjim organizovanim kriminalnim grupama, istakli su u budvanskom odboru pokreta URA.

10-07-2017

DPS: Odzvonilo novoj privremenoj vlasti u Budvi

Lijepo smo vam govorili, nemojte se baviti DPS-om, bavite se svojim poslom, nijeste htjeli da slušate..., saopštavaju iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (OO DPS) Budva.

08-07-2017

Ivanović: Budvanska vlast obećala pobjede, a dobili smo podjele

Arogantno ponašanje sa hvalospjevima o sopstvenim navodnim uspjesima, postalo je, nažalost, prepoznatljivo ponašanje nove lokalne vlasti u Budvi, istakla je predsjednica odborničkog kluba Crnogorske u SO Budva i predsjednica Programskog savjeta Crnogorske Anđela Ivanović.

07-07-2017

DPS: Prilazi nam sve veći broj novih članova

Na predlog Izvršnog odbora, Opštinski odbor DPS-a Budva proširen je za četrnaest članova koji će svojim integritetom, radom i predanošću dati dodatni podstrek u daljem djelovanju OO DPS-a Budva, obavještavaju OO DPS-a Budva.