Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Politika

05-06-2018

Krapović: Cilj nisu izbori već da se istraje u četvorogodišnjem mandatu

Kraj juna mjeseca je posljednji rok za održavanje sjednice Skupštine opštine Budva, te će se nakon šestomjesečnog perioda, konačno znati da li će odbornik Stevan Džaković vratiti mandat DF, kako će reagovati neki drugi odbornici ili će stići upozorenje Vlade CG o uvođenju prinudne uprave.

02-05-2018

Danas sunčano, temperatura do 31 stepen

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, uz umjeren do pojačan razvoj oblačnosti koji ponegdje može usloviti kratkotrajno kišu ili pljusak i grmljavinu, prvenstveno u planinskim oblastima na sjeveru zemlje.

01-05-2018

Vujović: Ne politizovati rad Odbora

Predsjednik SO Budva Đorđije Vujović reagovao je na testove o proslavi jubileja 100 godina od savezničke pobjede u Velikom ratu, koji se danima pojavljuju u pisanim medijima, ističući da imaju za cilj da dezinformišu javnost i bace sijenku na vjerovatno, kako navodi, najvažniju Odluku koju je donio u svom mandatu.

30-04-2018

LP Budva formira novi Opštinski Odbor

Liberalna partija Budve formiraće novi Opštinski Odbor. Novi odbor činiće dominantno mladi ljudi koji Budvi mogu donijeti novu vrijednost i čistu ponudu na političkoj sceni ovoga grada, saopštli su iz te partije.

30-04-2018

Odbor formiran sa isključivom namjerom da se proslavi jubilej

Iz Odbora za proslavu oslobođenja Budve obratili su se javnosti zbog teksta u više dnevnih novina, iako su kako navode, pri stavu koji su više puta ponavljali zadnjih dana - Odbor je formiran sa isključivom namjerom da se građani Budve okupe u proslavi možda najvažnijeg jubileja koje se u našem gradu slavi u poslednjih 50 godina.

24-04-2018

Jelušić: Bilbordi u Budvi štetni, oni su privatna stvar DF-a iza njih ne stoji grad Budva

Višedecenijski model ponašanja nekadašnje vlasti u Budvi, dovoljan je da trajno podgrijava kolektivnu frustraciju i u najmanju ruku ravnodušnost, ako ne i mržnju prema vlastitoj državi gdje pritom na jednoj strani stoje čeljusti pune Crne Gore i prljavih para a na drugoj anahroni bilbordi koji su ovih dana osvanuli u Budvi, saopštila je predsjednica budvanskog odbora URA Božena Jelušić.

24-04-2018

Nikolić: Vučurović bi radije proslavljao 1. decembar nego 13. jul

Građani Crne Gore su odavno izabrali datume iz slavne istorije naše države koji proslavljaju: 13. jul, u znak sjećanja na 13. jul 1878. godine, kada je na Berlinskom kongresu priznata kao samostalna država, i isti datum 1941, kada je počeo narodni ustanak protiv fašizma; 21. maj, kada su upravo građani prije 12 godina odlučili da, nakon skoro čitavog vijeka, vrate svojoj državi nezavisnost i dostojanstvo, poručila je Danica Nikolić iz Media tima Demokratske partije socijalista.