Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije


DOO Sava Car raspisuje OGLAS za prijem u radni odnos jednog izvršioca, sa mjestom rada u Budvi, na radnom mjestu
KONTROLOR NA LINIJI TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA
Opširnije

Sve vijesti
Sve vijesti

Politika

20-02-2018

Pejović: Vlada Crne Gore i JP Morsko dobro Budvi nanijeli višemilionsku štetu

Demokratska Crna Gora pozvala je nadležno državno tužilaštvo da slučaj korišćenja Luke Budva bude jedan od prioritetnih predmeta njegovog interesovanja, jer postoje brojni razlozi i argumenti koji upućuju na ocjenu da postoje osnovi sumnje da je navedeno protivpravno i štetno postupanje koje traje već punih šesnaest godina motivisano korupcijom na visokom nivou.

12-02-2018

Demokrate osuđuju postupak Vujovića

Opštinski odbor Demokrata Budva osudio je čin zloupotrebe službenog vozila od strane v.d. direktora "Vodovoda i kanalizacija", Vladimira Vujovića.

09-02-2018

Za finansiranje partija ove godine iz budžeta izdvojeno 5,98 miliona EUR.

Iz Agencije za sprječavanje korupcije su podsjetili da su Ministarstvo finansija, 23 opštine i dvije opštine u okviru Glavnog grada, shodno Zakonu o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja, bili obavezni da do kraja januara donesu Odluku o visini budžetskih sredstava za finansiranje redovnog rada političkih subjekata.

31-01-2018

LP napušta koaliciju u Budvi

Sjednica Predsjedništva Liberalne partije održana je sinoć u Podgorici, a na sjednici se analizirala aktuelna politička situacija u susret predsjedničkim izborima.

29-01-2018

Iz SDP-a traže povećanje minimalne cijene rada

Iz Socijaldemokratske partije Crne Gore su najavili da će sjutra, od 11-14 časova, na Trgu sunca (ispred zgrade SO Budva), skupljati potpise (peticiju) za povećanje minimalne cijene rada.