Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Politika

16-09-2017

DPS Budva: Tužilac da utvrdi ko je

Tražimo da specijalni tužilac provjeri ko je, kako i na koje načine "slamao" nezavisnog odbornika i da li u tom ružnom poslu ima elemenata krivičnog djela, saopštili su iZ OO DPS Budva.

15-09-2017

Riješite ovaj problem i osvojite pet miliona dolara

Švedski milijarder Laslo Zombatfalvi, osnivač Fondacije za globalne izazove, planira da isplati pet miliona dolara onome ko uspije da riješi trenutnu, veoma zapetljanu situaciju po pitanju svjetskih zbivanja.

14-09-2017

Carević za izbore ako Džaković nastavi bojkot

Nosilac liste Demokratskog fronta (DF) u Budvi Marko Bato Carević tražio je preispitivanje koalicionog dogovora vladajuće većine u tom gradu, navodeći da nezavisni odbornik Stevan Džaković treba da se izjasni da li je i dalje član vladajuće većine.

09-09-2017

Džaković: Tražim da vlast od predsjednika parlamentarnih političkih partija preuzmu birači

Ako Demokrate istinski žele da realizuju svoj program i zalaganje za otvorene liste i ako je problem što sada ne mogu da praktično predlože Skupštini predlog Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o izboru odbornika i poslanika, zato što bojkotuju rad Skupštine, spreman sam da sačekam prekid bojkota, stoji izmedju ostalog u saopštenju nezavisnog odbornika u SO Budva, Stevana Džakovića, koje prenosimo u cjelosti.

04-09-2017

DF Budva: Interesi sumnjivih grupacija i pojedinaca sve veći

Osim pokušaja kriminalne gupe koja se trenutno jednim dijelom nalazi u bjekstvu da preko svojih marioneta pokuša da po svaku cijenu nastavi sa svojim tužnim aktivnostima koje su nebrojeno puta ojadile svakog građanina i građanku Budve, dočekala nas je novost o donošenju predloga novog Zakona o planiranju i izgradnji i bombastičan naslov u dnevnim novinama kako će 70 inspektora štititi prostor, piše u saopštenju DF Budva, koje potpisuje Stefan Raičević.

01-09-2017

Džaković: Pristajem na hitnu sjednicu uz odredjene uslove

Svi predlozi na zakazanim sjednicama su nesporno izuzetno bitni i značajni, ali po uvjerenju nezavisnog odbornika Stevana Džakovića, ljudima koji ne žele da ispoštuju svoj partijski program podnošenjem inicijative u Skupštini Crne Gore za ostvarenje prava na neposredne izbore, kako je kazao, ne može se vjerovati, dodajući da Demokrate vole više sigurne mandate negu sigurnu vlast.

30-08-2017

Pejović: Iza vas je ostalo uprljano lice Budve i višemilionske štete

"Pokazali ste da vas je Skupština u Vašem političkom životu zanimala samo onoliko koliko je bilo neophodno da glasačke mašine u ranijim sazivima pokriju milionske mahinacije istaknutih DPS-ovaca", navodi se u saopštenju koje je potpisao Mijomir Pejović, potpredsjednik Demokrata i predsjednik Kluba odbornika Demokrata u SO Budva.

30-08-2017

DPS: Poslednji trzaji odlazeće vlasti u Budvi

"Odlazećoj vlasti ni danas nije jasno da je gotovo, da su završili i da nikad nisu ni trebali da preuzimaju vlast zbog toga što su neznaveni, nesposobni i nepreduzimljivi", ocijenjeno je u saopštenju Kluba odbornika DPS Budva.