Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Politika

20-04-2018

Krapović i Vujović: Džaković da vrati ukradeni mandat

Predsjednik Skupštine Opštine Budva, Đorđije Vujović i predsjednik Opštine Budva, Drgan Krapović, uz prisustvo 16 odbornika lokalne skupštine održali su danas pres konferenciju povodom neodržavanja sjednica, na kojoj su tražili od nezavisnog odbornika Stevana Džakovića da, kako su kazali, vrati ukradeni mandat.

15-04-2018

Đukanović osvojio 53,8 odsto glasova

Kandidat Demokratske partije socijalista, Milo Đukanović, osvojio je 53,8 odsto glasova na predsjedničkim izborima, na osnovu 100 odsto obrađenog uzorka, pokazuju rezultati Centra za demokratsku tranziciju.

15-04-2018

Bojanić: Neću čestitati Đukanoviću pobjedu

Predsjednički kandidat većeg dijela opozicije, Mladen Bojanić, saopštio je da neće čestitati kandidatu Demokratske partije socijalista, Milu Đukanoviću, pobjedu na izborima i poručio da će nastaviti da se bori.

15-04-2018

Štab Mladena Bojanića: Nećemo potpisati zapisnike

Izborni štab Mladena Bojanića pozvao je svoje predstavnike u biračkim odborima da ne potpisuju zapisnike na onim mjestima na kojima su zabilježene velike nepravilnosti i povrede glasačke procedure.

15-04-2018

Glasalo 64 odsto građana

U Crnoj Gori je na predsjedničkim izborima glasalo 64 odsto birača, saopštio je Centar za demokratsku traziciju.

07-04-2018

Počinje štampanje listića

Štampanje glasačkih listića za izbor predsjednika Crne Gore počinje danas u Štampariji Obod na Cetinju.

26-03-2018

Sjednica ponovo odložena

Sjednica Skupštine opštine Budva, koja je trebalo da se održi danas, ponovo je odložena jer je nezavisni odbornik Stevan Džaković napustio skupštinsku salu.