Politika

15-01-2019

Obustava saobraćaja u ulici Topliški put

Iz Sekreterijata za komunalno stambene poslove obavještavaju da će danas po zahtjevu "D.O.O. Franeta gradnja" Budva, biti obustavljen saobraćaj svih kategorija, vozila i učesnika u saobraćaju na dijelu kolovoza u ulici Topliški put br. 5. u periodu od 15 do 18 časova da bi se omogućilo izvođenje građevinskih radova u tom dijelu ulice.

09-01-2019

Sjutra izbor novog predsjednika SO Budva

Predsjednik SO Budva Đorđije Vujović zakazao je 23. sjednicu lokalnog parlamenta za četvrtak, 10. januar sa početkom u 10 sati u Velikoj sali Opštine Budva.

06-01-2019

OO Demokrate Budva čestitali Badnji dan i Božić

Iz OO Demokrate Budva čestitali su Badnji dan i Božić vjernicima koji te praznike proslavljaju po julijanskom kalendaru sa željom da im ovaj najradosniji hrišćanski praznik donese radost, mir i sreću.

04-01-2019

Krapović: Današnjim danom poslata je poruka da je bitno da se drži riječ

Ostavka predsjednika Opštine Budva, Dragana Krapović, verifikovana je na današnjoj sjednici SO Budva, a Krapović je top prilikom poručio da mu je bila velika čast bila biti Predsjednik Opštine Budva u prethodne dvije godine, ali i da je to velika obaveza i odgovornost, te se zahvalio svima na ukazanom povjerenju.

04-01-2019

Ukida se novčanica od 500 eura

Od ukupno 19 centralnih banaka u eurozoni, njih 17 će od 27. januara prestati s izdavanjem novčanice od 500 EUR, saopšteno je iz Evropske centralne banke (ECB).

04-01-2019

Oprez zbog poledice na sjeveru

Na većini crnogorskih puteva saobraća se po mokrim putevima, kazali su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) i upozorili na povremeno jak vjetar kao i na mjestimični snijeg na sjeveru.

03-01-2019

Sjutra konstatacija ostavke predsjednika Opštine, u subotu izbor novog

Predsjednik Skupštine Opštine Budva, Đorđije Vujović, zakazao je 21. sjednicu po hitnom postupku, za petak, 4. januar 2019. godine, sa početkom u 10 časova, u Velikoj sali Opštine Budva, sa tačkom dnevnog reda: Konstatacija prestanka funkcije predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića.

03-01-2019

URA: Nije sramota da najbogatija opština dobije Narodnu kuhinju i Dom za beskućnike

"Programi dvadesetog dočeka Nove godine na otvorenom u Budvi su doveli u naš grad desetine hiljada gostiju. Po mnogo čemu ovaj je možda nadišao prethodne novogodišnje dočeke, ali i ukazao na određene sistemske slabosti, koje se ne tiču same organizacije, već pravičnosti i dobrobiti za sve građane Budve", naveli su u saopštenju URA-e, koje potpisuje potpredsjednica OO URA Budva Milijana Vukotić – Jelušić.

31-12-2018

Predsjednik Opštine Dragan Krapović podnio ostavku

Na kolegijumu koji je danas održan, predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, podnio je ostvaku. Konstatacija njegove ostavke desiće se na sjednici SO Budva u petak, 4. januara, a izbor novog predsjednika, u subotu, 5. januara.