23-10-2019

Prava Crna Gora: Vratiti Budvanima ono što im pripada

Prava Crna Gora, želeći da da svoj maksimalni doprinos razvoju opštine Budva, imala je razgovor sa Predsjednikom Opštinskog Odbora Crnogorske partije, gospodinom Vladimirom Bulatovićem i došlo je do zajedničkog zaključka da bi bilo dobro da se otvore pregovori za kupovinu "Citadele" i zgrade "Jugoslovenskog rečnog brodarstva".

Prava Crna Gora: Vratiti Budvanima ono što im pripada | Radio Televizija Budva

"U svojoj svakodnevnoj političkoj aktivnosti, želeći da damo svoj maksimalni doprinos razvoju opštine Budva, a sve u cilju poboljšanja standarda življenja građana ove Opštine i poboljšanju turističke ponude, Prava Crna Gora kao trenutno vanparlamentarna politička opcija imala je razgovore sa Predsjednikom Opštinskog Odbora Crnogorske partije, gospodinom Vladimirom Bulatovićem.

Rezimirajući tok jučerašnjih razgovora došlo je do zajedničkog zaključka: da bi bilo veoma dobro, u cilju obezbjeđenja prostora za lokalne institucije iz oblasti kulture, otvoriti pregovore sa vlasnicima objekata poznatih pod imenom "Citadela" i "Jugoslovensko rečno brodarstvo" o kupovini pomenutih objekata", navodi se u saopštenju.

"Pomenuti objekti bili bi interesantni, ne samo kao građevinske cjeline koje imaju određene poslovne prostore, već kao i otvorene scene za razne kulturno-umjetničke, kao i mnoge druge manifestacije. Samim tim, sve navedeno ide u prilog građanima Opštine Budva. Čak smatramo da bi kupovina ovih objekata bila i od ključnog značaja za kulturni razvoj Budve".

Prava Crna Gora će saradnju sa ovim političkim subjektima nastaviti i po drugim, vitalno interesantnim pitanjima, a sve u interesu građana Budve, zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Aleksandar Franeta, predsjednik IO Prave Crne Gore Budva.