22-09-2019

Probajte domaće iz Crne Gore danas ispred Starog grada

Projekat Probaj domaće iz Crne Gore u danas će biti predstavljen u Budvi ispred Starog grada, a turisti i posjetioci moći će da degustiraju najkvalitetnije domaće proizvode iz svih krajeva zemlje.

Probajte domaće iz Crne Gore danas ispred Starog grada | Radio Televizija Budva

Klaster "Probaj domaće" privodi kraju projekat Probaj domaće iz Crne Gore, koji realizuje u popularnim turističkim centrima na primorju.

"Važan dio projekta je uspostavljanje direktnog kontakta i dogovora za plasman proizvoda sa predstavnicima turističke privrede i ugostiteljima, što će povećati konkurentnost tradicionalnih proizvoda na domaćem tržištu" poručuju iz ovog klastera.

Podsjećaju da je projekat Probaj domaće iz CG omogućio članovima Klastera i drugim poljoprivrednim proizvođačima, kao i vlasnicima etno sela i drugih smještajnih kapaciteta u ruralnim područjima da predstave svoje proizvode i usluge turistima koji tokom ljeta posjećuju Crnu Goru.

Projekat se, napominju, sprovodi uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma, u okviru Programa podsticajnih mjera u oblasti turizma 2019-2020.