16-11-2018

Program proslave Dana opštine Budva u Narodnoj biblioteci

Program obilježavanja Dana Opštine Budva u Narodnoj biblioteci počeće u subotu, 17. novembra promocijom 11.broja časopisa Krug mladih i okruglim stolom na temu "Zelena gradska površina, šta to bješe?"

Program proslave Dana opštine Budva u Narodnoj biblioteci | Radio Televizija Budva

Narodna biblioteka Budve će program proslave Dana opštine nastaviti u ponedjeljak, 19. oktobra u 19h u holu Akademije znanja promocijom novog romana Tamare Kovačević “Nešto naše”.

U utorak, 20. novembra sa početkom u 20h takođe u holu biće promovisana nova knjiga iz edicije Narodne biblioteke Budve – zbirka poezije Katarine Sarić “SvejAdno mi je i ostale dijagnoze socijale”.

Izložba “Dan opštine u Primorskim novinama od 1972 – 2003. godine” biće otvorena u holu Akademije znanja u srijedu, 21. novembra u 18h. Izložbu će otvoriti Vaso Stanišić, bivši glavni i odgovorni urednik “Primorskih novina”.

Promocija monografije “Jovo Ivanović”, suizdavački projekat Muzeja i galerija Budve i Narodne biblioteke Budve, biće održana u Modernoj galeriji u petak, 23. novembra sa početkom u 18h.

Istog dana, 23.novembra u 20h u holu Akademije znanja, biće promovisana knjiga čiji je izdavač Narodna biblioteka Budve – “Saglasja”, političko –filozofski ogledi dr Predraga Zenovića.

Ovogodišnji program obilježavanja Dana opštine Budva biće završen u subotu 24. novembra književnom večeri “Ljubiša i krug književnika Budve” čiji je početak planiran u 20h.