09-07-2015

Promocija turističke ponude Crne Gore na četvrtom Youth Fair-u

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore zajedno sa lokalnom turističkom organizacijom Budve, učestvovala je na četvrtom regionalnom sajmu omladinskog turizma, “Youth Fair”, koji se održao 7. i 8. jula, na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu.

Promocija turističke ponude Crne Gore na četvrtom Youth Fair-u | Radio Televizija Budva

Mladi, koji u velikom broju borave ovih dana u Novom Sadu zbog festivala EXIT, pokazali su interesovanje za festival „Sea Dance“ koji će se održati od 15. do 18. jula na plaži Jaz u Budvi. Na pultu NTOCG i TO Budva dobili su informacije vezano za izvodjače na festivalu, cijene ulaznica i smještaja.

Takođe posjetioci su bili u prilici da se upoznaju sa ostalom ponudom koja je namijenjena ovoj ciljnoj grupi. Iskazano je veliko interesovanje i za festivale koji će se tokom ljeta održati u Crnoj Gori kao što su “Refresh festival”, “Lake fest”, “Bedem fest”, “After beach parties”, program gostovanja poznatih svjetskih izvođača u diskotekama “Top Hill” i “Maximus”, “Sea rock” festival, “Ljeto sa zvijezdama”, Kotorski karneval, Petrovačka, Bokeljska noć i mnoge druge.

Drugog dana sajma održala se i konferencija na temu: „Omladinske prestonice Evrope kao model brendiranja destinacije“. Pred brojnim posjetiocima predstavljeni su najatraktivniji festivali, klubovi, centri za ekstremne sportove i zabavu u regionu kao i vodeći regionalni, evropski i turoperatori koji nude programe za mlade.

Regionalni sajam omladinskog turizma, Youth Fair, za dva dana posjetilo je 10 000 posjetilaca.