Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Radio

15-12-2017

Lazović: Hitno ukloniti čvrsti komunalni otpad sa plaža

Kontrolori Morskog dobra obilaskom terena prije nekoliko dana konstatovali su nezapamćen nered na plažama, koje su preplavljene čvrstim komunalnim otpadom, plastikom, plastičnim kesama, a koji je more, usljed jakog nevremena nanijelo na crnogorsku obalu. Slična situacija zabilježena je i na hrvatskom primorju.

15-12-2017

Paštrovske pjesme i igre

Društvo za kulturni razvoj „Bauo“ iz Petrovca, protekle sedmice uspješno je realizovalo prvo međunarodno multidisciplinarno sistematsko terensko istraživanje i proučavanje muzičke i plesne tradicije i običaja Paštrovića.

14-12-2017

Maestral najbolji hotel u Crnoj Gori

Hotel Maestral, vlasnika Petrosa Statisa i Paula Pua, dobitnik je godišnje nagrade u turizmu “Wild Beauty Award 2017” za najbolji hotel u Crnoj Gori.

13-12-2017

Krapović zadovoljan dosadašnjim učinkom

Ponosan sam na sve što sam uradio za Budvu tokom 2017.godine, a posebno na punjenje budžeta, što je uslovilo stabilizaciju finansijske situacije, ali i realizaciju sanacionih, razvojnih, investicionih i mnogih drugih projekata.

13-12-2017

Djurić: Akademija znanja u novu godinu sa manje starih dugova

Zahvaljujući dobroj poslovnoj politici i razumijevanju opštinskog rukovodstva, DOO "Akademija znanja" polako izlazi iz finansijske krize. Zaposlenima se trenutno duguje jedna mjesečna zarada, dok su zaostale plate isplaćene u potpunosti, sa porezima i doprinosima.

11-12-2017

Uspješan rad Škole mozika

Nakon uspješnog rada Škole mozaika u prethodne dvije godine, ovih dana u toku su pripreme za početak rada treće generacije koja bi počela 20.januaraa odvijala se svakog radnog dana, dok bi vikendom bile realizovane radionice za djecu.

11-12-2017

OK “Budvanska rivijera” počeo sa otplatom duga MSC-u

OK “Budvanska rivijera” u petak je uplatio na račun budvanskog Mediteranskog sportskog centra iznos od 10.000 eura na ime duga iz prethodnog perioda za korišćenje sportske sale, čiji je ukupan iznos oko 230.000 eura.

11-12-2017

Rotarakt klub Budva ugostili mališane iz Dječijeg doma Mladost

U organizaciji Rotarakt kluba Budva, prošle sedmice je 32 mališana uzrasta od 7 do 12.godina iz Dječijeg doma Mladost, boravilo u Budvi. Obišli su grad, odgledali film i družili se u igraonici bioskopa - izjavila je predsjednica ovog kluba Tea Gračanin.