22-01-2020

Reiki metoda: Sjutra besplatno predavanje o zdravlju

Besplatno predavanje o zdravlju i metodama Reikija u organizaciji Dejana Petrovića, sertifikovanog učitelja tibetanskog Reikija, i Ghane Knežević, biće održano u petak, 24. januara u budvanskom hotelu "Blue Star" sa početkom u 19h.


Foto: Facebook

"Ove zime možete učiniti nešto za svoj razvoj. Ako želite da smanjite svoj stres, poboljšate međuljudske odnose i povećate svoju energiju, onda je Reiki odlična metoda za vas. Dođite i saznajte više", navodi se u saopštenju.

Reiki je međunarodno priznata metoda koja deluje na energetskom nivou i omogućava nam da posložimo mnoge aspekte života, kao što su:

- Bolje zdravlje

- Mentalni mir i fokus

- Otklanjanje stresa

- Balans emocija

Reiki se već decenijama uspješno koristi kod mnogih ljudi širom svijeta. Ova metoda je priznata i od Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO) kao metoda za unapređenje zdravlja. Omogućava nam da kanališemo veliku količinu kreativne energije koja se nalazi svuda oko nas i da je emitujemo kroz svoje dlanove.

"Pozivamo vas da dođete u petak, 24. januara, u 19h i saznate više o zdravlju i Reikiju na ovom besplatnom predavanju. Biće vam predstavljena i celodnevna edukacija za Reiki Praktičare (1.stepen), koja će se održati u subotu, 25. januara od 17h do 22h u Tivtu, Porto Montenegro, Knightsbridge škola", zaključuje se u saopštenju.