Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti
Politika, 11-10-2017

Saopštenje OO DPS Budva: Pitanje dana kada će se lokalna vlast raspasti

Pitanje je dana kada će se lokalna vlast u Budvi raspasti, poručuju iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva.

Saopštenje OO DPS Budva: Pitanje dana kada će se lokalna vlast raspasti

Pukotine na brodu odlazeće vlasti u Budvi više ništa ne može da zakrpi, samo je pitanje dana kada će krenuti definitivno potonuće, a od takvog održavanja vlasti na silu jedinu štetu trpe grad i građani. Dno su dotakli odavno, prvo time što su Demokrate prigrabile za sebe lokalnu pobjedu kompletne opozicije, potom obećavajući promjene do kojih je došlo samo u dijelu da posmjenjuju ranije funkcionere i instaliraju svoje rođake, kumove i prijatelje, a na kraju i „principijelnim“ prećutkivanjem skandala koji je napravio predsjednik SO Budva Đorđije Vujović, odajući počast četnicima i saradnicima okupatora. Naravno da ni juče, kada su silom navukli kvorum za održavanje sjednice, pa čak ni oni koji dokazuju svoje crnogorstvo i patriotizam držeći ruku na srcu tokom izvođenja himne, niko nije ni pokušao da pozove na odgovornost funkcionera koji je nanio strašnu sramotu na lice slobodarskog grada. No, i za to ima i vremena, a ima i ko će to učiniti umjesto „patriotskih“ partija.

Sve što je družina Alekse Žunjića učinila u Budvi za gotovo godinu dana vlasti, jeste sijanje mržnje među stanovnicima ovog grada, ucjene i ponižavanje svih onih koji su zaposleni u lokalnoj upravi, a neće i ne žele da razmišljaju kao Demagozi.
Besprizorne uvrede koje već mjesecima javno razmjenjuju Demokrate i DF, najbolje svjedoče o karakteru vlasti u Budvi i otkrivaju uz kakve napore pokušavaju da zadrže funkcije, ne bi li obavili poslove za sebe i svoje bližnje. Svaka vlast koja počiva na mržnji i sukobu, za rezultat može proizvesti samo ogromnu štetu za zajednicu, a to upravo pokazuje lokalna budvanska koalicija stanjem u kakvom se nalazi.

Budvani više ne žele da gledaju horor film u režiji Demagoga i njihovih sporednih glumaca, već im treba funkcionalan lokalni servis, koji je sposoban da učini za njih više od asfalta u dvije ulice i privremene rasvjete za godinu dana.


Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva

Podijeli ovaj članak

Imate komentar?