18-12-2017

Saopštenje u vezi održanog sastnaka Izvršnog odbora Pokreta za promjene

Glavna tema sastanka bila je aktuelna politička situacija, kao i planiranje Izborne skupštine Opštinskog odbora PZP Budva, koja je zakazana za 28. januar 2018. godine.

Saopštenje u vezi održanog sastnaka Izvršnog odbora Pokreta za promjene | Radio Televizija Budva

U subotu 16. decembra 2017. godine u prostorijama OO Pokreta za promjene Budva održan je sastanak Inicijativnog Odbora Pokreta za promjene. Sastanku su prisustvovali i funkcioneri PZP-a potpresjednik Prof. Dr Branko Radulović, direktor Dejan Vujisić, i predstavnik Mreže mladih Boban Stanišić.

Članovi IO Pokreta za promjene Budva su zaključili da nije potrebna samo prosta smjena vlasti, već sveukupne reforme sistema koji već 30 godina počiva na sistemskoj korupciji i organizovanom kriminalu. Formiranje vlasti na zdravim osnovama je samo početni korak ka tom cilju.

Jedan od zaključaka sastanka je i taj da će PZP Budva u narednom periodu biti pokretač mnogih inicijativa i projekata koji će biti u korist građana Budve i da će u narednom periodu pažljivo osluškivati želje i potrebe građana i nastojaće da ih u skladu sa svojim ingerencijama uvaži. Valentina Tadić odbornica PZP-a u Skupštini opštini Budva poručila je da će PZP svojim posvećenim angažmanom biti jedan od glavnih poluga za ostavrivanje zdrave osnove na kojoj će da djeluje sadašnja vlast.