Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Sport

10-07-2017

Crnogorski ju-jitsu takmičari na Svjetskom prvenstvu u Wroclavu

Poziv za učešće na Svjetskim igrama za sportove koji nijesu na programu olimpijskih sportova, odnosno Olimpijadi neolimpijskih sportova dobili su ju-jitsu takmičari Dejan Vukčević, Mirjana Martinović, Miloš Kovačević i duo Stefan Vukotić i Vuk Dragutinović, saopštili su iz Ju-Jitsu saveza Crne Gore.

01-07-2017

Zlatni bokseri Budve: Iz Grčke sva četiri takmičara sa zlatom

Takmičari bokserkog kluba Budva Petar Liješević, Bojana Gojković, Pavle Božović i Miloš Krasnići, kao jedini predstavnici Crne Gore na Drugom međunarodnom "TIGER KUPU" koji je održan 30. juna u gradu Ioanina u Grčkoj, osvojili su četiri zlatne medalje.

29-06-2017

Plivači iz Budve prvi u Nikšiću

Na Međunarodno plivačkom mitingu Montenegro Open 2017, održanom proteklog vikenda u Nikšiću, PK Budva je u konkurenciji crnogorskih klubova osvojio prvo mjesto.

24-06-2017

Montenegro kup u ritmičkoj gimnastici

Budva je ovog vikenda domaćin 10. Montenegro cupa 2017. u ritmičkoj gimnastici, kojem je domaćin Ritmički klub Budva, a pokrovitelj Opština Budva.

24-06-2017

Budvanske bokserke opet zablistale

Na međunarodnom turniru "WILDCATS IN THE RING" u Mađarskoj, na kojem su učestvovale takmičarke iz 11 zemalja, članice Bokserskog kluba Budva su osvojile po dvije zlatne i bronzane medalje i pehar.