Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Arhiva vijesti

20-04-2018

Krapović i Vujović: Džaković da vrati ukradeni mandat

Predsjednik Skupštine Opštine Budva, Đorđije Vujović i predsjednik Opštine Budva, Drgan Krapović, uz prisustvo 16 odbornika lokalne skupštine održali su danas pres konferenciju povodom neodržavanja sjednica, na kojoj su tražili od nezavisnog odbornika Stevana Džakovića da, kako su kazali, vrati ukradeni mandat.

20-04-2018

Muralom za ljepši grad

Sajam volonterizma, koji je u martu održan u TQ Plazi, rezultirao je dogovorom o realizaciji zajedničke akcije nazvane Eko fest, prvog vikenda u maju, tokom kojih bi muralom bilo oslikano betonsko korito Saičića potoka zajedno sa oba mosta.

20-04-2018

Iznenada preminuo poznati DJ Avicii

Tim ​​Bergling poznatiji pod imenom Avići, preminuo je danas popodne u Omanu u 28. godini života, navodi se u saopštenju njegovog tima.

20-04-2018

Nastavljena potraga za nestalim Podgoričaninom

Pripadnici uprave pomorske sigurnosti jutros oko 5 sati nastavili su potragu za 60-togodišnjim Podgoričaninom B.R. koji je preksinoć nestao u reonu Buljarice, kazao je za TVCG direktor Uprave pomorske sigurnosti, Safet Kočan.

20-04-2018

Noć knjige u Tivtu

Opština Tivat ove godine priključuje se manifestaciji „Noć knjige 2018”, koja se organizuje širom Crne Gore, petu godinu za redom i to u ponedjeljak 23. aprila, u organizaciji NVO „Kultura plus”.

20-04-2018

Međunarodni dan zaštite od buke

Danas se objeležava međunarodni dan zaštite od buke. Buka je zvuk koji se subjektivno doživljava kao preglasan, neugodan ili neočekivan.

20-04-2018

Danas toplo, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost u sjevernim predjelima.

20-04-2018

Podgorica: Pronađeno oko 60 kilograma odbačene marihuane

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja na pješačkoj stazi koja vodi iz Republike Albanije preko granične linije u Crnu Goru, pronašli odbačena tri džaka u kojima se nalazilo oko 60 kilograma marihuane.

19-04-2018

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a na sjeveru promjenljivo oblačno i uglavnom suvo vrijeme.

19-04-2018

Akcija čišćenja Slovenske plaže

Povodom Dana planete Zemlje iz JP za upravljanje morskim dobrom su u saradnji sa NVO Green Net-om, JPU "Ljubica Jovanovič Maše" i zaposlenima u komunalnom preduzeću, danas organizovali ekološku akciju čišćenja Slovenske plaže.