Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Arhiva vijesti

30-05-2017

Bez vode nekoliko naselja

Zbog radova koje u blizini hidrostanice Topliš izvode ekipe Elektrodistribucije i prekida u napajanju el ektričnom energijijom, potrošači u naseljima Topliš, Svinjišta, Prijevor, Seoce, Komoševina i Jaz, neće imati vodu danas do 14 sati.

29-05-2017

Kampanja Mjesec zaštite od požara

U okviru kampanje Mjesec zaštite od požara, predstavnici Direktorata za vanredne situacije i Službe zaštite i spašavanja Budva danas su dijelili flajere ispred Starog grada i razgovarali sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara.

29-05-2017

Zahvalnica penzionera za izuzetan doprinos i saradnju

Predsjednik i potpredsjednik Udruženja penzionera Budve, Niko Zec i Vojo Srzentić uručili su danas redakciji Radio Budve zahvalnicu za izuzetan doprinos i saradnju na rješavanju problema, kao i praćenju aktivnosti budvanskog Udruženja penzionera.

29-05-2017

Ivančević: Vrijeme je za demokratsku izgradnju Crne Gore

Sada kada je i formalno okončan prijem Crne Gore u NATO alijansu i time udaren najznačajniji pečat na crnogorsku nezavisnost, pravo je vrijeme da se okrenemo samima sebi i učinimo sve da Crnu Goru učinimo boljim mjestom za život nego što ona danas jeste, ocijenio je predsjednik Crnogorske Dragan Purko Ivančević.

29-05-2017

Bez vode gornja zona Petrovca

Iz Vodovoda obavještavajau da zbog hitne sanacije na vodovodnoj mreži, potrošači u Petrovcu koji pripadaju tzv. Gornjoj zoni (naselja Rijeka Reževići, Krstac, Katun, Perazića do, Medin krš, Nerin kao i potrošači iznad autobuske stanice), neće imati vodu danas u vremenu do 17 h.

28-05-2017

Kažanegra: Znatno bolja sezona nego ranijih godina

Izuzetno dobra predsezona koja garantuje i jednu veoma uspješnu turističku sezonu u svim objektima i kompletnim kapacitetima HG Budvanska rivijera", prokomentarisala je izvršna direktorica Katarina Kažanegra.

28-05-2017

Uspješan Brodet fest

Nastavljajući sa realizacijom autentičnih i atraktivnih manifestacija u periodu predsezone, Turistička organizacija Budve (TOB) je sinoć je u Pržnu organizovala 6. Brodet fest.

28-05-2017

TOB na Beogradskom Manifestu

Kampanja Uvijek drugačija Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTO CG) privukla je značajnu pažnju mnogobrojnih posjetilaca Beogradskog Manifesta, porodičnog festivala koji je od 26. do 28. maja održan na Kalemegdanu u Beogradu.

28-05-2017

Kampanja Mjesec zaštite od požara

U okviru kampanje Mjesec zaštite od požara, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe Zaštite i spašavanja, sjutra, 29. maja, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara u Budvi, na platou ispred Starog grada.

28-05-2017

Od 1. juna pojačan inspekcijski nadzor na Primorju

Pojačani inspekcijski nadzor u toku turističke sezone u cilju obezbjeđivanja kvalitetnije turističke ponude u svim segmentima, počeće da se sprovodi od četvrtka, 1. juna, i trajaće do 1. septembra, najavio je direktor Uprave za inspekcijske poslove Božidar Vuksanović.