Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije


DOO Sava Car raspisuje OGLAS za prijem u radni odnos jednog izvršioca, sa mjestom rada u Budvi, na radnom mjestu
KONTROLOR NA LINIJI TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA
Opširnije

Sve vijesti
Sve vijesti

Arhiva vijesti

24-02-2018

AMSCG: Oprezno zbog mjestimično mokrih puteva

Na dionici Košljun - Zavala i Brajići – Lapčići, na magistralnom putu Cetinje – Budva saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično, a regulisan je semaforskom signalizacijom.

23-02-2018

Zapalio se auto na Brajićima

U automobilu koji se zapalio na putu Budva - Cetinje, u mjestu Brajići, nije bilo povrijeđenih, kazali su nam iz policije.

23-02-2018

Opština Budva brine o mladima

"Oformljena je Radna grupa koja ima zadatak da u skladu sa Zakonom o mladima Crne Gore, Nacionalnom strategijom za mlade 2018-2021, izradi nacrt Opštinske strategije, koji treba da sadrži analizu postojećeg stanja, ciljeve, aktivnosti i plan implementacije", navela je koordinatroka te Radne grupe, Katarina Vukadinović.

23-02-2018

Škola medija "Iliroteka"

Cadmus Cineplex i RTB organizuju malu školu medija "Iliroteka" -edukativne radionice za djecu uzrasta od 9 do 12 godina.

23-02-2018

Oblačno sa sunčanim intervalima

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervala, a prijepodne uglavnom, u zapadnim predjelima ponegdje su moguće slabe padavine.

23-02-2018

Kreativna škola filma za srednjoškolce "KADMOSINAEST"

Ukoliko ste zaljubljenici u film i želite da o filmu mislite na drugačiji način, kroz kritičku i kreativnu analizu, učeći o istoriji i nastanku filma, žanrovima, osnovnim elementima filmskog jezika i izraza, prijavite se na školu filma "Kadmosineast".

23-02-2018

TO Budva na sajmu turizma u Minhenu

Turistička organizacija opštine Budva, zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, predstavlja svoju turističku ponudu za ljubitelje aktivnog odmora na sajmu "Fre.e" koji se održava od 21. do 25. februara u Minhenu.

23-02-2018

Šta nam sve naplaćuju banke?

Banke građanima naplaćuju na desetine stavki pod nazivom tarife za fizička lica, među kojima su i opomene koje im šalju za izmirenje neke obaveze.

23-02-2018

Oprezno zbog klizavih puteva i poledice

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore i upozorili da na moguću pojava poledice na dionicama u višim predjelima.

23-02-2018

Dio Rafailovića danas bez struje

Zbog planiranih radova na mreži danas će u terminu od 9 do 13 sati bez napajanja električnom energijom biti dio naselja Rafailovići uz obalu u blizini hotela „Ponta“.

23-02-2018

Porto Montenegro stipendija od 25.000 eura

Kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro iz Tivta i ove godine objavljuje konkurs za stipendiranje jednog studenta iz Crne Gore na stručnim diplomskim studijama Hospitality and Tourism Management na renomiranom američkom koledžu RIT Croatia u Dubrovniku.

23-02-2018

Crna Gora ima kapacitet da se bori sa požarima

Crna Gora je pokazala da ima kapacitete da se bori sa velikim brojem požara, a sistem zaštite i spašavanja nastaviće da unapređuje saradnju sa respektabilnim partnerima iz regiona.

22-02-2018

Marković: Nove mjere za uvođenje reda u taksi prevozu

Taksiti više neće određivati sami cijene prevoza, već će to činiti Skupština opštine. Predloženo je da cijene budu od 0,5 EUR za start i 0, 7 EUR za km do cijene od 1 EUR za start i 1,50 EUR za km vožnje.