Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Arhiva vijesti

21-11-2017

Bečić čestitao Dan opštine Budva

Prijestonica turizma, kraljica Mediterana, posljednjih godinu dana svjedoči kako se odgovornom politikom i savjesnim vođenjem u njoj može živjeti u skladu sa onim što su očekivanja građana od jedne lokalne uprave, naveo je u čestitki povodom Dana opštine Budva, predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić.

21-11-2017

Izložba Kulturni pejzaž budvanskog priobalja u okviru Svečane sjednice SO Budva

Dokumentarna izložba „Kulturni pejzaž budvanskog priobalja“, biće upriličena u hotelu „Budva“ povodom Svečane sjednice Skupštine opštine Budva, u srijedu, 22. novembra, u 11 časova, u organizaciji budvanske JU “Muzeji i galerije”. Izložba je dio kulturnog programa kojim se obilježava Dan opštine Budva.

21-11-2017

Potpisivanje protokola o saradnji tri biblioteke

Povodom obilježavanja Dana Opštine Budva u srijedu, 22. novembra u 17 sati biće potpisan protokol o saradnji tri biblioteke, tzv. “Tri B” i to između Univerzitetske biblioteke “Svetozar Marković” iz Beograda, Narodne i univerzitetske biblioteke iz Banja Luke i Narodne biblioteke Budve.

21-11-2017

Zapisi i pričanja Miroslava Luketića promovisani u Petrovcu

U nedjelju, 19.novembra u sklopu programa Dana Opštine Budva u Petrovcu je promovisana knjiga Miroslava Luketića Zapisi i pričanja. Organizator promocije, Narodna biblioteka Budve je ujedno i izdavač ove publikacije objavljene u avgustu ove godine povodom dvostrukog jubileja- devedesetog rođendana i šezdesetogodišnjice rada Miroslava Luketića. U Petrovcu su o knjizi govorili dr Predrag Zenović i mr Božena Jelušić.

21-11-2017

CDPR: 50 godina aktivnosti u borbi protiv raka u Crnoj Gori

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa firmama Studio Mouse, Primodesign i Montenegro Metropolis Media, postavilo je plakat – poster „50 godina aktivnosti u borbi protiv raka u Crnoj Gori" na lokacijama na jugu Crne Gore gdje je to bilo moguće (Bar, Budva i Kotor).

20-11-2017

Održan turnir u plivanju povodom Dana opštine Budva

Povodom Dana opštine Budva, na gradskom bazenu "Dragan Trifunović", u Sportsko rekreativnom centru u Budvi, u nedjelju, 19. novembra, održano je plivačko takmicenje za najmlađe polaznike škole plivanja.

20-11-2017

TOB predstavila novogodišnji program u Banja Luci

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je turističku ponudu budvanske rivijere sa akcentom na novogodišnji program na trgu ispred Starog grada na "Jesenjem sajmu" u Banja Luci u okviru 22. Međunarodnom sajma turizma i ugostiteljstva, koji se održao od 16. do 19. novembra.

19-11-2017

Medjunarodna bokserska revija Dani Budve

Prva Medjunarodna revija "Dani Budve", u sklopu sportskih manifestacija povodom Dana Opštine Budva, biće održana danas, u Mediteranskom sportskom centru sa pocetkom u 18h, u organizaciji Bokserskog kluba "Budva".

19-11-2017

Plivački turnir povodom Dana opštine

Dan Opštine Budva biće obilježen i plivačkim takmičenjem na gradskom bazenu "Dragan Trifunović", u Sportsko rekreativnom centru u Budvi, danas, 19. novembra, sa početkom u 11h.

19-11-2017

Krug mladih: Hoćemo kulturu, a ne reality

Promocija sedmog broja časopisa kao i portala "Krug mladih", biće održana danas, sa početkom u 20 časova, u novootvorenom Prostoru za mlade u Budvi, na prvom spratu u TQ Plaza.