06-05-2016

Svečano otvorena nova poslovnica Sava Montenegro osiguranja u Baru

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, otvorilo je novu poslovnicu u Baru, na adresi Maršala Tita br. 42.

Svečano otvorena nova poslovnica Sava Montenegro osiguranja u Baru | Radio Televizija Budva

Izvršni direktor Sava Montenegro osiguranja Nebojša Šćekić i direktorica sektora za preuzimanje rizika Nataša Janičić su presijecanjem vrpce svečano otvorili novu poslovnicu.

Izvršni direktor Šćekić iskazao je zadovoljstvo što je na mapi poslovnica pomenute kompanije prisutan i grad Bar: “Grad Bar je strateški vrlo važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u Baru poslujemo u prijatnom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu”.Nova poslovnica je na usluzi klijentima umjesto dosadašnje poslovnice u Makedonskoj ulici. Od sada na novoj adresi, klijentima će biti dostupne sve usluge Sava Montenegro osiguranja shodno standardima poslovanja ove osiguravajuće kuće.

“Nadam se da ćemo u novoj poslovnici, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve naših klijenata kao i na potrebe tržišta osiguranja", zaključio je Šćekić i pozvao sve zainteresovane da posjete novu poslovnicu od 6. maja 2016. godine, na adresi Maršala Tita br. 42.Radno vrijeme poslovnice u Baru je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova, a kontakt telefon poslovnice je 030/319-091.

Protekla godina je u Sava Montenegro osiguranju bila u znaku razvoja i unapređenja poslovnih procesa i kreiranja novih i savremenih proizvoda i usluga. Sava Montenegro osiguranje je u 2015. godini ostvarilo najbolji rezultat u istoriji poslovanja u iznosu od 1,99 miliona eura, a fakturisano je 11,19 miliona eura premije.Grupa Sava Re takođe je ostvarila rekordan profit od 33,4 miliona eura, ili 10,9 odsto više od planiranog. Sava Re je ostvarila i 486,3 miliona eura bruto fakturisane premije ili 3,9 odsto više nego u 2014. godini.

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, koje je u 100 procentnom vlasništvu reosiguravajuće kuće Sava Re iz Ljubljane, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 16 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.