Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Televizija

20-03-2018

Ministar Radulović gost u "Problemu"

Gost u emisiji "Problem", koju možete gledati na kanalu TV Budva, sjutra od 20:05h, je ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović.

05-03-2018

Ne propustite večerašnji “Sport time”

U večerašnjoj emisliji “Sport time”, koju možete pratiti na kanalu TV Budva od 20:05 h, pogledajte izvještaje sa utakmica 22.kola fudbalskog šampionata Crne Gore, utiske sa utakmice juniorske rukometne reprezentacije, odigrane u sklopu mini priprema u Budvi, kao i to kako je protekao prvi turnir prvenstva Crne Gore za vaterpoliste 2007.

 godište.

14-02-2018

Krapović i Ramaj uživo u "Problemu" na TV Budva

Na programu TV Budva možete uživo pratiti emisiju "Problem" u kojoj predsjednik Opštine Dragan Krapović i suvlasnik kompanije "Alart centar" - Naser Ramaj razgovaraju o situaciji i pukotinama u Mediteranskoj ulici.

13-02-2018

Krapović i Ramaj u "Problemu"

U emisiji "Problem" razgovaramo o situaciji u Mediteranskoj ulici. Ko je odgovoran i kako do rješenja situacije?

08-02-2018

Večeras u "Dijalogu" o procesu legalizacije

Večeras u emisiji "Dijalog" o procesu legalizacije i političkim odlukama koje će morati da se donesu razgovaramo sa predstavnicima političkih partija u lokalnom parlamentu.

28-12-2017

Gost večerašnjeg Polisa Veselin Marković

U Polisu večeras predsjednik OO SNP Veselin Marković odgovara na pitanje zašto su raskinuli koalicioni sporazum, kakvi su naredni koraci, i kakvi su njihovi stvarni zahtjevi u pregovorima koji slijede, te da li ce biti raspisani vanredni lokalni izbori?