Televizija

23-10-2020

Gost večerašnje emisije Puls dr Smajo Šabotić

Na programu TV Budva večeras od 18.05h počinje novo izdanje emisije Puls. Gost emisije je dr Smajo Šabotić, internista-kardiolog, psihoterapeut i jedan od rijetkih u Crnoj Gori koji poznaje metodu kineskog liječenja- akupunkturu.

16-10-2020

Gost emisije Puls dr Nebojša Crnogorac

Gost emisije "Puls", koja je na programu TV Budva večeras u 18.05h, biće dr Nebojša Crnogorac, specijalista grudne hirurgije i onkologije Klinickog centra Crne Gore.

14-10-2020

Nova sezona: Pogledajte sinoćnju emisiju Mediterraneo

Sinoćnja emisija "Mediterraneo" na programu Televizije Budva bila je premijerna u novoj sezoni. Interesantne priče o Citadeli i Budvanskim bedemima, selu Stanišići i Jegorovom putu pripremile su novinarke Dušanka Cvetković Bašič, Jasna Marković i Ljubica Pribilović.

12-10-2020

Večeras počinje 11. sezona emisije Sport Time

11. sezona emisije Sport Time počinje večeras od 20:05 na programu TV Budva. U starom dobrom maniru sa dodatim rubrikama, sa gostima iz svijeta sporta o aktuelnim temama razgovara Jelena Janićijević.

02-10-2020

Nova sezona emisije Puls od večeras na TV Budva

Novu sezonu emisije "Puls" sa Lidijom Bojović možete pratiti svakog petaka na TV Budva od 18h, a gošća večerašnje emisije je prof. dr Snežana Rakić, načelnica Odjeljena porodilšta GAK "Narodni front", na temu korona virus i trudnoća.

11-09-2020

"Žive istine" više neće biti na RTCG

Televizijska emisija "Živa istina" neće se više emitovati na Javnom servisu Crne Gore jer je autor, novinar Darko Šuković odbio da potpiše ugovor za narednu sezonu, sluteći da bi RTCG mogla da se u mnogim segmentima vrati na osnove uređivačke politike iz prve polovine devedesetih godina.

03-09-2020

Gost večerašnjeg Polisa Blažo Rađenović

Nosilac izborne liste "URA za sve građane Budve- Crno na bijelo", Blažo Rađenović gost je večerašnje dnevno informativne emisije " Polis" na TV Budva od 19 sati.

02-09-2020

Gost večerašnjeg Polisa Krsto Radović

Nosilac izborne liste "Dragan Krapović Budva je naša nacija", Krsto Radović gost je večerašnje dnevno informativne emisije " Polis" na TV Budva od 19 sati.