Televizija

08-10-2018

Večeras na TV Budva "Moja profesija"

Da li loši djaci odlaze u kuvare, da li su kuvari sujetni, imaju li vene na nogama, kako sazrijeva kuvar, koje su dobre a koje lose strane ove profesije... i još mnogo zanimljive i poučne priče gledajte večeras u emisiji "Moja profesija".

01-06-2018

Digitalizacija televizije Budva

TV Budva od ponedeljka, 4. juna počinje sa radovima na digitalizaciji studijske tehnike, što će podrazumijevati neemitovanje svih emisija koje se emituju direktno iz studija.

31-05-2018

Gost emisije "Dijalog" Koča Pavlović

Gost večerašnje emisije "Dijalog", koja se emituje na kanalu TV Budva, je potpredsjednik Pokreta za promjene i poslanik Demokratskog fronta, Koča Pavlović.

19-05-2018

Gost "Mediterranea" Damir Davidović

Gost emisije Mediterraneo, koja se emituje na programu TV Budva, u utorak 22. maja biće državni sekretar za turizam Damir Davidović.

17-05-2018

Gost emisije "Dijalog" Mirsad Kurgaš

Gost večerašnje emisije "Dijalog" je Mirsad Kurgaš. Sa direktorom NVO "Broj 19" razgovaramo o aktivizmu, ali i o toleranciji i prihvatanju različitosti.

02-05-2018

"Prava ljubav nikad ne promaši" uživo na TV Budva

Karnevalsku povorku "Prava ljubav nikad ne promaši", koja od glavne pošte kreće večeras, u 20 časova i koncert "Big benda Dejana Petrovića" na glavnoj bini na trgu ispred Starog grada moći ćete da pratite uživo na kanalu TV Budva.

01-05-2018

Hronika karnevala na TV Budva

Svako veče nakon centralno informativne emisije "Polis", na kanalu TV Budva možete pogledati Hroniku budvanskog karnevala.