Televizija

17-01-2019

Gost u emisiji "Problem" Predrag Jelušić

Predrag Jelušić, direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, bio je gost emisije Problem. Urednica i voditeljka emisije Tanja Mandić razgovarala o planovima za upravljanje obalom u 2019. godini, sa akcentom na Program privremenih objekata.

19-12-2018

U večerašnjem "Problemu" o djelovanju mjesnih zajednica

Šta je suština djelovanja mjesnih zajednica? Koliko su građani zainteresovani za angažman u okviru njih? Na koje probleme građana se u okviru mjesnih zajednica može uticati, ne bi li bili riješeni? Da li organizacije takvog tipa imaju budućnost, šta kaže zakon? Ovo su samo su neka od pitanja na koja u okviru emisije “Problem” večeras tražimo odgovor.

31-10-2018

U večerašnjem "Problemu" o privatizaciji HG Budvanska rivijera

Predsjednik Odbora direktora Budvanske rivijere Saša Radović i poslanik Aleksandar Damjanović u večerašnjoj emisiji "Problem" odgovaraju na pitanje šta je cilj prodaje HG Budvanska rivijera. Kompanije koja svake godine ostvaruje sve bolje rezultate i veću dobit.

08-10-2018

Večeras na TV Budva "Moja profesija"

Da li loši djaci odlaze u kuvare, da li su kuvari sujetni, imaju li vene na nogama, kako sazrijeva kuvar, koje su dobre a koje lose strane ove profesije... i još mnogo zanimljive i poučne priče gledajte večeras u emisiji "Moja profesija".

01-06-2018

Digitalizacija televizije Budva

TV Budva od ponedeljka, 4. juna počinje sa radovima na digitalizaciji studijske tehnike, što će podrazumijevati neemitovanje svih emisija koje se emituju direktno iz studija.