Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije


DOO Sava Car raspisuje OGLAS za prijem u radni odnos jednog izvršioca, sa mjestom rada u Budvi, na radnom mjestu
KONTROLOR NA LINIJI TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA
Opširnije

Sve vijesti
Sve vijesti
Sport, 10-11-2017

Vaterpolisti dočekuju Partizan u petom kolu Regionalne A1 lige

Ove sezone ne znaju za pobjedu, doživjeli su četiri poraza, pa će večeras juriti prve bodove – vaterpolisti Budve dočekuju Partizan (19h) u petom kolu Regionalne A1 lige.

Vaterpolisti dočekuju Partizan u petom kolu Regionalne A1  lige

Izabranici Vida Lompara su prije sedam dana doživjeli ubjedljiv poraz od Jadrana u Igalu (15:3) pa pred svojim navijačima žele bolje izdanje.

“Svi vjerujemo da je došlo vrijeme da upišemo prvu pobjedu u sezoni”, rekao je Lompar koji se osvrnuo na meč protiv crnogorskog šampiona.

“Bili smo veoma loši u tom meču, mogli smo i ubjedljivije da izgubimo. Poraz nije bitan koliko način na koji se izgubi. Poslije te utakmice se, međutim, podigla radna atmosfera, ekipa se pogledala u oči i shvatila da mora bolje. Prethodnih dana smo veoma ozbiljno trenirali i vjerujem da je sada došao momenat da ekipa sve to prenese u bazen i zaigra kako zna protiv Partizana. Imamo i veliku podršku uprave, kako stručni štab, tako i igrači, želim da to svi i opravdamo”.

Beogradski klub u Budvu stiže sa učinkom od tri pobjede (Primorac, Primorje i POŠK) i jednim porazom (Mladost). “Crno-bijeli” i ove sezone imaju mlade igrače u svom rosteru, ali ih Budvani poštuju…

“Partizan ima veliku bazu, iz godine u godinu lansira mlad tim i uvijek dođe do rezultata. Gledajući tabelu, protivnik je favorit, ali možemo do pobjede”, rekao je Lompar koji zna kako do premijernog trijumfa.

“Moramo spriječiti njihov kontranapad jer mu je to najjače oružje. Cilj je da nametnemo svoj ritam i da ih uvedemo što je više moguće u pozicioni napad. Mislim da smo tu u prednosti”, jasno je poručio Vido Lompar.

Budva će sjutra biti domaćin još jednog crnogorskog derbija Primorac dočekuje Jadran Carine (19h).

Podijeli ovaj članak

Imate komentar?