30-09-2019

Večeras humanitarna žurka za Admira

Admira Skenderija poznajete. On je naš sugrađanin, školovan, harizmatičan, nasmijan mladić koji se godinama bori sa teškom bolešću zbog koje je u invalidskim kolicima. Admir je član udruženja “Puževa kućica” i “Udruženje paraplegičara” u Budvi i osoba koja osvaja entuzijazmom i željom da Budvu prilagodi svima koji se bore sa sličnim životnim okolnostima.


Dvadesettrogodišnji mladić inspiracija je da se najteži životni problem mogu nositit sa osmjehom i neprikosnovenim smislom za humor.

TQ Plaza & Admir u saradnji sa medijskim partnerom RTV Budva vas pozivaju na veliku humanitarnu žurku večeras od 19 sati u prizemlju TQ Centra. Akcija ima za cilj sakupljanje preostalog dijela sredstava potrebnih za kupovinu točkova za Admirova invalidska kolica.

U humanitarnu akciju se uključio i Cadmus Cineplex. Dio zarade od prodatih koncesija za sve projekcije koje počinju poslije 17h biće opredijeljen za Admira, a u bioskopu će takodje biti pozicionirana i kutija za donacije. Bioskop Cadmus Cineplex će po završetku večeri Admira dodatno uveseliti i donacijom firme.

Akciji se pridružio predsjednik Opštine Budve, Marko Carević, koji će septembarsku platu donirati Admiru.

Tokom dana na prizemlju će stajati kutija za donacije, a od 19 sati humanitarnu svirku Admiru poklanja budvanski Jack Lupino Bend. Uz zvuke pop i rock domaćih i stranih hitova, biće organizovana animacija za djecu koja će zajedno sa našim animatorima modelirati i praviti igračke. Sav prihod i od zabavnog dijela namjenjen je istom cilju i povodu.

Za zdravo osvježenje i preukusne zalogaje biže zaduženi vrsni poznavaoci svojih djelatnosti - Babaluu i Hotel Adria.

Kancelarija za Mlade i Omladinski klub Budva tokom ove radne nedelje zajedno sa Admirom organizovaće aktivne radionice na kojima će se baviti temom ljudskih prava, vršnjačkih problema kroz umjetnost.

Admir je prijatelj, komšija, naše dijete, zato je vaše prisustvo i aktivacija od presudnog značaja.

Ponedjeljak, 30.09. u 19 sati, čekamo vas na prizemlju u TQ centra "Plaza".

Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje "Za točkove sreće"!