06-08-2020

(VIDEO) Koalicija za Budvu Za Crnu Goru: Građani Budve su uvijek donosili prave odluke, i sad će

"Ako neko želi da traži simboliku u rednim brojevima na izbornoj listi, uvijek je može naći, međutim mnogo je važnije znati da vas niko ne može inaugurisati na jedno odgovorno mjesto u društvenoj zajednici osim biračka javnost", poručila je odbornica Dragana Pima, ispred koalicije "Za Budvu Za Crnu Goru".

(VIDEO) Koalicija za Budvu Za Crnu Goru: Građani Budve su uvijek donosili prave odluke, i sad će | Radio Televizija Budva

Pima je istakla da su građani Budve mudri i da su uvijek donosili prave odluke u prelomnim trenucima, koji su bili značajni za Budvu i za Crnu Goru."Tako će biti i ovog puta, jer sve drugo vodi Budvu u nesigurno i nepoznato. Ono što će, međutim, biti od presudne važnosti, posebno nakon ružnih i nasilnih scena u režiji bivše budvanske vlasti, je politička kultura sa kojom će se učesnici izbora predstaviti građanima Budve", kazala je.

Ona je poslala apel svim učesnicima izborne trke da se u ovoj izbornoj kampanji ponašaju dostojanstveno i na nivou demokratske kulture.

"Nakon izbora ćemo nakon ostati da živimo jedni sa drugima, a to je ipak važnije od političkih poruka koje treba da pošaljemo u ovoj kampanji", zaključila je.