23-08-2017

Vladimir Grbić gost emisije Sporsko popodne u srijedu 30.08.

Vladimir Grbić nakon što je podignutih ruku sa lovorovim vijencem na glavi napustio arenu, za razliku od brojnih sportista, igračku karijeru nije pretvorio u bezličnu prašinu.

Vladimir Grbić gost emisije Sporsko popodne u srijedu 30.08. | Radio Televizija Budva

Njegov put od Kleka, preko Sidneja, do najviše galerije sportskog viteštva je zvezdana staza. Ostavio je dres u Kući slavnih, ali odbojka je ostala opčinjavajuća i mobilišuća srž njegovog života.

Sada servira sa tri platforme – znanje deli na Katedri za teoriju i metodiku odbojke na Fakultetu za sport i fizičku kulturu u Beogradu, viziju ucrtava kroz kamp koji organizuje na Zlatiboru a koji je ove godine okupio 450 malisana , ljubav raspršava kroz “Vip bič masters”. Majstorstvo odbojkaškog djela i dalje utiskuje u emotivni trag. I to je jedina linija na kojoj olimpijski pobjednik, kontinentalni šampion i najbolji odbojkaš Evrope 2000. godine, pokazuje znake nestrpljenja – da ga naslednici što prije nadmaše!

O tome koliko mu prija rad sa djecom, sta za njega znaci kamp koji organizuje na Zlatiboru, koji su ga ljudi razocarali i za sta ce da se bori u buducnosti otkrice nam Vladimir Grbić u emisiji Sportsko popodne u srijedu 30.08. od 18:10 minuta.

Urednik i voditelj mr Jelena Janićijević