14-08-2019

Vujović: Ni kao političar, a ni kao čovjek, ne stojim iza spornog saopštenja DF-a

Odbornik Demokratskog fronta u SO Budva, Đorđije Vujović, obavještava Crnogorsku, a prije svega, kako je istakao, budvansku javnost da saopštenje Demokratskog Fronta koje je zbog svog nepristojnog sadržaja izazvalo političku ujdurmu, kritiku cjelokupne javnosti, pa i tenzije u okviru vladajuće koalicije, on nije napisao, niti dao odobrenje da se u njegovo ime pošalje medijima.


"Ovu grubu igru sa mojim imenom i prezimenom oličenu u formi političkog saopštenja zbog imena i časti svoje porodice sam dužan da zaustavim, odnosno da jasno demantujem da sam ja potpisnik ovih redova u kojima se vrijeđaju predstavnici Crnogorske partije, konkretno gospodin Pero Duletić, sa kojim imam korektne građanske odnose", naveo je Vujović u saopštenju.

Kako naglašava, kao porodičan čovjek i neko ko je godinama u politici nikad nije imao "gorku riječ" sa kolegama iz vlasti i opozicije.

"Pogotovo ne na ovakav način! Imajući u vidu da pojednine osobe danima ispiraju usta sa mojim imenom, pa čak i najavljuju tužbe zbog teksta koji nisam napisao, niti dao odobrenje za konačnu verziju, smatram da imam obavezu da obavjestim javnost, a prije svega gospodina Duletića i njegovu porodicu da Đorđije Vujović ni kao političar, a ni kao čovjek, ne stoji iza ovog saopštenja", istakao je Vujović, napominjući da neće govoriti o motivima zbog čega su sporna saopštenja DF-a potpisana njegovim imenom, za koja, kako je ponovio, nije dao odobrenje.

"Ipak, smatram da tu političku igrariju ničim nisam zaslužio, niti smatram da takvo vođenje politike može doprinjeti očuvanjem mukom stečene vlasti u Budvi", poručio je Vujović.