Radio Televizija Budva
Radio Televizija Budva Dobre vibracije sa pjene od mora
 
Najnovije
Sve vijesti
Sve vijesti

Zabava

12-08-2018

Večeras na nebu spektakularna meteorska kiša Perseida

Ljubitelji astronomije i zvijezda "padalica" večeras će moći da uživaju u spektakularnom prizoru na nebu koji se zove Suze Sv. Lavrentija, odnosno Perseidi, jedan od najlepših i najatraktivnijih pljuskova meteora. Riječ je o meteorskoj kiši koja se dešava svake godine u avgustu.

09-08-2018

Sve prednosti plivanja

Bez obzira na to volite li plivati ili vam je plivanje isključivo asocijacija na opuštajuće ljetne dane uz more, činjenica je da plivanje ima specijalni učinak na ljudsko tijelo i da mnogi kineziolozi i sportisti preporučuju plivanje što je više moguće, pa čak i tokom zime u bazenu.

07-08-2018

Prirodni eliksir mladosti: Ananas briše bore

Miris i ukus nisu jedini kvalitet ovog voća. Zbog limunske kiseline ananas možete koristiti za uspješno uklanjanje mrtvih ćelija s kože koje, dokazano je, pospješuju nastanak bora i čine ih uočljivijima.

10-07-2018

Novi najbolji filmovi za ljetnje večeri

Kada se temperature tokom ljeta popnu do neizdržljivih, a plaža nam nije prvi izbor da odmorimo, opuštanje u rashlađenom prostoru uz dobar film najbolja je opcija.

09-07-2018

Starke, trend koji živi vječno

Jedan od najpopularnijih i najpoznatijih brendova svih vremena, Converse All Star, poznat još i kao Chuck Taylor All Star, posjeduje dugu i bogatu istoriju koja se proteže nešto više od jednog vijeka.

05-07-2018

Genijalni Hičkok i film "Psiho"

Psiho je po mnogo čemu specifičan horor film. Osim po sceni ubistva pod tušem, vjerovatno je ipak najupečatljiviji po kreiranju lika psihotičnog ubice Normana Bejtsa.

21-06-2018

Ishrana tokom ljetnjeg perioda

Ishrana tokom najtoplijeg dijela godine vrlo je važna za zdravo funkcionisanje našeg organizma. Ispravnim odabirom namirnica možemo učiniti da se tokom ljeta osjećamo bolje i lakše podnosimo vrućine.

18-06-2018

Kada počinjemo da pamtimo događaje iz života?

Naučnici su oduvijek smatrali da sjećanja o djetinjstvu počinju sa tri i po godine života. Sada, međutim, kalifornijski naučnici sa Univerziteta Dejvis, tvrde da se sjećamo i onoga što se desilo kada smo imali dvije godine.

24-04-2018

Elemental u Kotoru

Koncert benda Elemental održaće se u subotu, 28. aprila, na Pjaci od muzeja, u Kotoru.

16-04-2018

VIDEO Umjetnik slika Suncem

Michael Papadakis nije običan umjetnik, budući da nema slikarski studio i ne koristi četkice i boje.

19-03-2018

Stigao trejler za nove Osvetnike

Malo više od mjesec prije premijere proljećnog blokbastera "Avengers: Infinity War", "Marvel“ je objavio trejler kako bi obožavaocima barem malo prekratili čekanje.